Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Informatii privind protectia datelor cu caracter personal

NOTA INFORMATIVA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

       Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL., OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL NR:0025687, cu sediul in PITESTI, str. Popa Sapca, Bloc D32, scara A, etaj 2, apartament 9 si punct de lucru in PITESTI, Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 40, bloc 40, sc. E, ap. 1, parter  judetul Arges, reprezentata prin Croitoru Mihai-Sorin – Administrator are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct. 

         Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat. 

          Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Administratia si Serviciul Marketing al SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL 

          Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL?         Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Serviciul Marketing, Bulevardul I.C. Bratianu, bloc 40, nr. 40, sc. E, apartament 1, parter, stradal, tel. 0766 264 594, e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

         Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 


Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.