Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Cum caut - cum rezerv - cum platesc - ghid online pentru achizitionare pachete turistice

GHID REZERVARI PACHETE TURISTICE PRIN AGENTIA DE TURISM MUNDIS TOURS

rezervari pachete turism

 

Agentia de turism Mundis Tours ofera 2 variante pentru turisti pentru a putea rezerva vacantele dorite: 

1. Prezenta turistilor la sediul agentiei de turism Mundis Tours aflata in centrul municipiului Pitesti, pe bulevardul I.C. Bratianu - stradal - la parterul blocului nr 40, in apropierea Casei de Pensii Arges si a noului tribunal Arges. Turistii vor fi consiliati de catre un agent de turism al agentiei pentru a-si putea alege serviciile turistice dorite. Se va incheia un contract cu turistul (obligatoriu prin lege) - se vor emite documentele necesare: factura, chitanta si documentele de calatorie (bilete de avion, vouchere, etc...). 

Pentru anumite pachete turistice organizate si in forma de grup (circuite turistice, sejururi cu autocarul sau cu avionul) turistii vor fi informati telefonic sau prin e-mail cu datele de plecare actualizate - ora plecarii, locatia si numarul de telefon al ghidului). 

Deasemenea, turistii vor putea fi consiliati si vor putea achizitiona si asigurari medicale de calatorie tot din incinta agentiei noastre de turism.

 

2. Rezervari online - pentru turistii la distanta: turistii care isi doresc sa achizitioneze pachete turistice prin intermediul agentiei de turism Mundis Tours dar nu pot ajunge la sediul nostru pot efectua online aceste rezervari. Iata pasii care trebuie urmati pentru o rezervare online:

a) se alege pachetul turistic de pe site-ul agentiei de turism www.mundistours.ro 

b) se completeaza cat mai exact formularul de la sectiunea de rezervari online a site-ului Mundis Tours - http://www.mundistours.ro/rezervari-online.html in care se specifica cat mai detaliat serviciile turistice dorite, nume si prenume, numar de telefon si adresa de email.

c) veti fi contactat in cel mai scurt timp de un operator al agentiei noastre de turism fie prin email sau prin telefon pentru a va raspunde la comanda si pentru a va putea confirma daca mai sunt locuri disponibile sau nu dar si pentru consiliere legata de excursia respectiva.

d)se va trimite contractul cu turistul pe adresa de e-mail specificata in formularul online sau prin posta pe o adresa specificata de catre turist. Contractul contine explicatii despre pachetul turistic in mod detaliat si trebuie semnat de catre turist. Dupa ce va fi semnat, contractul cu turistul trebuie transmis agentiei de turism Mundis Tours fie scanat si pe email, fie prin posta la adresa pe care o gasiti la sectiunea contact: http://www.mundistours.ro/contact.html 

e) se va emite o proforma pe numele turistului in care se vor specifica exact si in detaliu serviciile turistice cerute de turist. Proforma se va transmite pe adresa de email specificata in formularul de rezervare online. Proformele pot fi emise atat in euro cat si in lei. Pentru excursiile care au tarife in euro si turistii doresc sa le achite in lei, se calculeaza cursul valutar din ziua respectiva + comision de risc valutar de 2%.

e) Turistul are mai multe posibilitati de a achita proforma:

1) prin depunere in conturile specificate pe proforma direct la oricare filiala a bancii Transilvania - nu exista comision de depunere.

2). direct prin debit prin variante de plati online - homebank direct de acasa.

f) Dupa achitarea proformei se va comunica agentiei de turism telefonic sau prin email ca plata a fost efectuata. In urma acestei plati se va efectua rezervarea pachetului turistic.

Deasemenea, operatorii agentiei noastre de turism va vor transmite factura fiscala finala si voucherele de calatorie prin email (voucherele sunt electronice) sau prin posta. Alegerea este a turistului. 

Nota: In functie de tipul excursiei se vor emite si biletele de avion odata cu voucherele la cazare. Pentru anumite sejururi cu autocarul nu se vor emite vouchere individuale. Pentru sejururile cu autocar se va emite un singur voucher de grup care va fi dat in autocar.

Pentru anumite pachete turistice organizate si in forma de grup (circuite turistice, sejururi cu autocarul sau cu avionul) turistii vor fi informati telefonic sau prin e-mail cu datele de plecare actualizate - ora plecarii, locatia si numarul de telefon al ghidului). 

Deasemenea, turistii vor putea fi consiliati si vor putea achizitiona si asigurari medicale de calatorie tot din incinta agentiei noastre de turism. Aceste asigurari medicale pot fi achizitionate si online, la sectiunea asigurari - http://www.mundistours.ro/asigurari-de-calatorie.html