Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Tramp Travel Pitesti - agentie de turism partenera autorizata

agentie Pitesti autorizata Tramp Travel

agentia de turism Mundis Tours Pitesti

AGENTII DE TURISM, PRIN REPREZENTANTA DIN PITESTI (SITUATA PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU NR. 40, BL. 40, SC. E, AP. 1 - LANGA CASA DE PENSII ARGES - TELEFON: 0773 865 467 / 0766 264 594) VA POT CONSILIA SI AJUTA CU PRIVIRE LA TOATE EXCURSIILE ORGANIZATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM tramp travel.

 

SERVICII OFERITE:

- CONSILIERE SI PREZENTARE OFERTE TURISTICE (SEJURURI SI CIRCUITE) ALE AGENTIEI DE TURISM TRAMP TRAVEL ATAT PRIN CATALOAGE CAT SI PRINTATE

- CALCULATIE OFERTA PERSONALIZATA

- INCHEIERE CONTRACTUL CU TURISTUL SI EFECTUARE REZERVARE 

- INCASARE AVANSURI

- INFORMARI PLECARI

- REDUCERI SI DISCOUNTURI SUPLIMENTARE PENTRU GRUPURI

- OPTIUNEA DE A DESCHIDE PARTAJ IN CAMERA DUBLA / TRIPLA (CIRCUITE TURISTICE)

- INCHEIERE ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE / STORNO

- SOLICITARI SPECIALE

- ACCEPTAM PLATA CASH (NUMERAR) / CARD 

- ACCEPTAM PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

- ACCEPTAM PLATA IN LEI SAU IN EURO

- ACCEPTAM PLATA IN RATE

 

DESPRE AGENTIA DE TURISM TRAMP TRAVEL:

  

Tramp Travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe Riviera Olimpica a Greciei, fiind prezent pe piata turistica din Romania inca din 1996, prin intermediul agentiilor partenere. Incepand cu 2004, Tramp Travel este prezent in Romania si prin agentia proprie de turism, cu sediul in Sibiu, Bd Victoriei 17.

Calitatea serviciilor oferite turistilor nostri, strategia de pozitionare a preturilor, cu un raport foarte bun pret-calitate, precum si dezvoltarea retelei de agentii partenere in tara au facut din Tramp Travel o companie de succes. Anual, mii de turisti (familii cu copii, cupluri, grupuri de prieteni) calatoresc cu Tramp Travel in Grecia. Din 2004 pana in prezent au calatorit in Grecia cu Tramp Travel aprox. 70,000 de turisti.

In noiembrie 2011 , Tramp Travel semneaza un parteneriat cu Happy Tour , cea mai mare agentie de turism din Romania , detinuta de fondul de investitii spaniol GED , devenind agentie asociata Happy Tour, cu exclusivitate pentru judetul Sibiu.

De-a lungul celor 10 ani de activitate in Romania, agentia Tramp Travel a devenit cunoscuta in special ca tour-operator pe destinatia Grecia. Oferta noastra este insa mult mai diversificata, de la sejururi de tip charter cu autocar sau avion in Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania sau Croatia, la circuite culturale sau de tip pelerinaj in Europa, city break-uri, croaziere, excursii scolare sau vacante exotice!

autocare tramp travel

DE CE SA CALATORIM CU TRAMP TRAVEL ?

• Pentru ca avem locatiile proprii de cazare in Grecia si o flota proprie de autocare, ceea ce ne permite sa avem preturi foarte competitive si un raport foarte bun pret vs servicii oferite

• Pentru ca la noi veti gasi o gama variata de servicii , cum ar fi pachete turistice (sejururi si circuite cu avionul sau autocarul), bilete de avion, bilete de autocar, excursii si tabere scolare in Romania si strainatate, pachete turistice personalizate , asigurari medicale de calatorie.

• Pentru ca la noi beneficiati de facilitati de plata (plata in rate), discounturi pentru grupuri organizate, discounturi de early booking si bonusuri de fidelitate.

• Pentru ca Tramp Travel colaboreaza cu cei mai mari tour-operatori din Romania si din strainatate , astfel incat sa va oferim solutia ideala pentru vacanta Dvs

Va invitam sa traiti magia unei vacante de neuitat, la cele mai competitive preturi!