Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Premio travel - agentie Pitesti partenera autorizata

agentie Pitesti autorizata Premio travel

agentia de turism Mundis Tours Pitesti

Premio Travel Pitesti - agentie de turism partenera autorizata

Callcenter: 0773 865 467 / 0766 264 594

AGENTII DE TURISM, PRIN REPREZENTANTA DIN PITESTI (SITUATA PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU NR. 40, BL. 40, SC. E, AP. 1 - LANGA CASA DE PENSII ARGES - TELEFON: 0773 865 467 / 0766 264 594) VA POT CONSILIA SI AJUTA CU PRIVIRE LA TOATE EXCURSIILE ORGANIZATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM premio travel.

 

SERVICII OFERITE:

- CONSILIERE SI PREZENTARE OFERTE TURISTICE (SEJURURI SI CIRCUITE) ALE AGENTIEI DE TURISM PREMIO TRAVEL ATAT PRIN CATALOAGE CAT SI PRINTATE

- CALCULATIE OFERTA PERSONALIZATA

- INCHEIERE CONTRACTUL CU TURISTUL SI EFECTUARE REZERVARE 

- INCASARE AVANSURI

- INFORMARI PLECARI

- REDUCERI SI DISCOUNTURI SUPLIMENTARE PENTRU GRUPURI

- OPTIUNEA DE A DESCHIDE PARTAJ IN CAMERA DUBLA / TRIPLA (CIRCUITE TURISTICE)

- INCHEIERE ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE / STORNO

- SOLICITARI SPECIALE

- ACCEPTAM PLATA CASH (NUMERAR) / CARD 

- ACCEPTAM PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

- ACCEPTAM PLATA IN LEI SAU IN EURO

- ACCEPTAM PLATA IN RATE

 

DESPRE AGENTIA DE TURISM premio travel:

 

Cine suntem

          PremioTravel Holiday S.R.L, cu sediul în București, face parte din PremioTravel Group, având birouri și sedii în 17 țări europene precum: România, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Austria etc. 

          In luna mai 2012, agenția noastră își deschide porțile în România introducând pentru prima data pe piata turistică un nou circuit cultural din Turcia: Coasta Licia. Pornind la drum cu Turcia, anual am adăugat noi destinatii în portofoliul nostru și am reușit să orgnizăm pentru turiștii noștri vacante de vis, cu servicii de calitate la prețuri avantajoase.

          Ne ocupăm personal de verificarea fiecărei destinații pe care o oferim, deoarece considerăm că fiecare client care rezervă o vacanță prin intermediul PremioTravel trebuie să aibă siguranța că totul se va desfășura în concordanță cu programul stabilit înainte de plecare. Consultanța calificată, încrederea reciprocă, calitatea și siguranța, toate acestea fac parte din lista noastră de priorități în vederea organizării unei vacanțe reușite pentru clienții noștri.

Premio Travel