Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Expert Travel Pitesti - agentie de turism partenera autorizata

agentie Pitesti autorizata Expert Travel

agentia de turism Mundis Tours Pitesti

AGENTII DE TURISM, PRIN REPREZENTANTA DIN PITESTI (SITUATA PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU NR. 40, BL. 40, SC. E, AP. 1 - LANGA CASA DE PENSII ARGES - TELEFON: 0773 865 467 / 0766 264 594) VA POT CONSILIA SI AJUTA CU PRIVIRE LA TOATE EXCURSIILE ORGANIZATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM expert TRAVEL.

 

SERVICII OFERITE:

- CONSILIERE SI PREZENTARE OFERTE TURISTICE (SEJURURI SI CIRCUITE) ALE AGENTIEI DE TURISM EXPERT TRAVEL ATAT PRIN CATALOAGE CAT SI PRINTATE

- CALCULATIE OFERTA PERSONALIZATA

- INCHEIERE CONTRACTUL CU TURISTUL SI EFECTUARE REZERVARE 

- INCASARE AVANSURI

- INFORMARI PLECARI

- REDUCERI SI DISCOUNTURI SUPLIMENTARE PENTRU GRUPURI

- OPTIUNEA DE A DESCHIDE PARTAJ IN CAMERA DUBLA / TRIPLA (CIRCUITE TURISTICE)

- INCHEIERE ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE / STORNO

- SOLICITARI SPECIALE

- ACCEPTAM PLATA CASH (NUMERAR) / CARD 

- ACCEPTAM PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

- ACCEPTAM PLATA IN LEI SAU IN EURO

- ACCEPTAM PLATA IN RATE

 

DESPRE AGENTIA DE TURISM expert travel:

Echipa EXPERT TRAVEL este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din BAIA MARE dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

4

 

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

 


Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Alege calitatea si siguranta! Ne dorim turisti fericiti si multumiti,de aceea am selectat cu atentie si rigurozitate tour-operatori romani si parteneri externi cu credibilitate, cu vechime si traditie in piata turistica si care ne ofera certitudinea serviciilor de calitate. Detinem licenta de agentie ORGANIZATOARE si POLITA DE ASIGURARE  in caz de insolventa  de 100.000 USD

 

Economiseste timp! Economiseste bani! EXPERT TRAVEL ofera clientilor nostri suportul tehnic pentru modalitatea rapida de a cauta, filtra, alege si rezerva vacanta dorita. Ai la indemana cele mai bune oferte. Contractele directe cu marii tour operatori si conditiile finaciare avantajos negociate iti ofera tarifele cele mai bune din piata.

 

Oferte actualizate in timp real! EXPERT TRAVEL datorita suportului tehnic si conexiunilor directe cu sistemele marilor touroperatori iti ofera in timp real cele mai bune oferte: Early Booking, oferte speciale si oferte Last Minute.

 

Gama larga de produse turistice! EXPERT TRAVEL iti ofera o varietate mare de vacante si servicii:

 • Chartere avion din Romania spre destinatii de vara: Grecia, Turcia, Spania, Croatia, Italia, Franta, Cipru, Portugalia si alte destinatii exotice
 • Circuite turistice cu avionul sau cu transport autocar- pachete proprii
 • City break-uri- pachete proprii
 • Organizari evenimente
 • Chartere autocar, Grecia, Croatia, Muntenegru- pachete proprii
 • Cazari individuale litoral Romania si in toata lumea
 • Cazari hoteliere in marile orase ale lumii
 • Vacante balneo si la munte in tara si strainatate
 • Senior travel
 • Inchirieri autocare
 • Excursii scolare

 

Informatii destinatii: Platforma EXPERT TRAVEL  te ajuta sa gasesti destinatia dorita si iti spune detaliile despre zona: clima, statiuni, plaje, meteo, moneda, excursii optionale sau alte informatii specifice zonei.

 

Consultanta. Dorim sa devenim cei mai buni! Echipa de consilieri turistici din back-office-ul platformei EXPERT TRAVEL sta la dispozitia dumneavoastra pentru: informatii suplimentare, oferte personalizate, finalizarea rezervarii, intocmirea documentatiei pentru rezervare: contract, factura, voucher, informarea plecarilor. Impreuna gasim solutia optima pentru o vacanta de neuitat!

 

Logistica: EXPERT TRAVEL investeste in sisteme de rezervari b2b, b2c, in pregatirea personalului prin participari la training-uri de specialitate, infotrip-uri, sedii proprii si autocare proprii, creand o baza solida pentru o companie solida, stabila si de  incredere.