Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Cocktail Holidays Pitesti - agentie de turism partenera autorizata

agentie Pitesti autorizata Cocktail Holidays

agentia de turism Mundis Tours Pitesti

AGENTII DE TURISM, PRIN REPREZENTANTA DIN PITESTI (SITUATA PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU NR. 40, BL. 40, SC. E, AP. 1 - LANGA CASA DE PENSII ARGES - TELEFON: 0773 865 467 / 0766 264 594) VA POT CONSILIA SI AJUTA CU PRIVIRE LA TOATE EXCURSIILE ORGANIZATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM COCKTAIL HOLIDAYS.

SERVICII OFERITE:

- CONSILIERE SI PREZENTARE OFERTE TURISTICE (SEJURURI SI CIRCUITE) ALE AGENTIEI DE TURISM COCKTAIL HOLIDAYS ATAT PRIN CATALOAGE CAT SI PRINTATE

- CALCULATIE OFERTA PERSONALIZATA

- INCHEIERE CONTRACTUL CU TURISTUL SI EFECTUARE REZERVARE 

- INCASARE AVANSURI

- INFORMARI PLECARI

- REDUCERI SI DISCOUNTURI SUPLIMENTARE PENTRU GRUPURI

- OPTIUNEA DE A DESCHIDE PARTAJ IN CAMERA DUBLA / TRIPLA (CIRCUITE TURISTICE)

- INCHEIERE ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE / STORNO

- SOLICITARI SPECIALE

- ACCEPTAM PLATA CASH (NUMERAR) / CARD 

- ACCEPTAM PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

- ACCEPTAM PLATA IN LEI SAU IN EURO

- ACCEPTAM PLATA IN RATE

 

DESPRE AGENTIA DE TURISM COCKTAIL HOLIDAYS:

Cocktail Holidays este un tur operator de top din Europa de Est. Fondat ca business de familie în anul 1993 în România, dar mereu condus după standarde internaționale. Vrei să afli mai multe despre noi?

cocktail 3 1-848x450

100% Made in Romania


Cocktail Holidays este un tur operator de frunte.

Fiind una dintre primele companii care a organizat călătorii în străinătate pentru români, am dezvoltat o înțelegere foarte bună a nevoilor clienților noștri și un portofoliu cuprinzător de produse.

Colaborăm cu peste 2000 de agenții partenere și ne mândrim cu cea mai mare rată de satisfacție din industrie: peste 99%!

Vânzări & Operaţiuni
Vei fi surprins de cantitatea sarcinilor de care avem grijă zilnic la Cocktail Holidays! Menținerea unei relații solide cu clienții și partenerii este esențială pentru noi. Pentru a fi întotdeauna la zi cu toate solicitările, acest lucru este gestionat de departamentul nostru de operațiuni.


Producţie
Iată unde se petrece magia. Punem accent pe cercetare, fapt care face pachetele și circuitele noastre atât de diferite. Fiecare Manager de Produs este responsabil de o destinație, strategia de dezvoltare și de vânzări aferentă.


Sistem și suport
Fiind una dintre primele companii de turism din România care a pus bazele unui sistem de rezervări computerizat, ne mândrim cu inovarea constantă și adaptarea la noile tendințe. Departamentul responsabil de buna funcționare a sistemului IT se preocupă în permanență de dezvoltarea acestuia.


Marketing
Prin activități tradiționale, dar și digitale, de branding, PR și evenimente publice, departamentul de marketing are sarcina de a proiecta și promova imaginea profesionistă a companiei, reflectând calitatea serviciilor oferite.


Contabilitate & finanțe
Fiind o afacere de succes de peste 25 de ani, Cocktail Holidays necesită o monitorizare atentă și extrem de precisă a activelor și a pasivelor sale. Eforturile noastre zilnice sunt evaluate, în cele din urmă, trecând prin filtrul contabilității.


Ticketing specializat
Membru oficial IATA, oferim bilete de avion pentru rute interne și internaționale. Consultanții noștri sunt instruiți pentru a te ajuta cu cele mai bune tarife, companii aeriene, clase, durate de zbor, număr de escale și multe altele. Oferim bilete de avion și pentru companii low-cost.