Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Bibi Touring Pitesti - agentie de turism partenera autorizata

agentie Pitesti autorizata Bibi Touring

agentia de turism Mundis Tours Pitesti

AGENTII DE TURISM, PRIN REPREZENTANTA DIN PITESTI (SITUATA PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU NR. 40, BL. 40, SC. E, AP. 1 - LANGA CASA DE PENSII ARGES - TELEFON: 0773 865 467 / 0766 264 594) VA POT CONSILIA SI AJUTA CU PRIVIRE LA TOATE EXCURSIILE ORGANIZATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM bibi touring.

 

SERVICII OFERITE:

- CONSILIERE SI PREZENTARE OFERTE TURISTICE (SEJURURI SI CIRCUITE) ALE AGENTIEI DE TURISM BIBI TOURING ATAT PRIN CATALOAGE CAT SI PRINTATE

- ACCEPTAM PLATA CU CARD DE VACANTA / TICHETE DE VACANTA 

- CALCULATIE OFERTA PERSONALIZATA

- INCHEIERE CONTRACTUL CU TURISTUL SI EFECTUARE REZERVARE 

- INCASARE AVANSURI

- INFORMARI PLECARI

- REDUCERI SI DISCOUNTURI SUPLIMENTARE PENTRU GRUPURI

- OPTIUNEA DE A DESCHIDE PARTAJ IN CAMERA DUBLA / TRIPLA (CIRCUITE TURISTICE)

- INCHEIERE ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE / STORNO

- SOLICITARI SPECIALE

- ACCEPTAM PLATA CASH (NUMERAR) / CARD 

- ACCEPTAM PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

- ACCEPTAM PLATA IN LEI SAU IN EURO

- ACCEPTAM PLATA IN RATE

 

DESPRE AGENTIA DE TURISM BIBI TOURING:

 

Bibi Touring, cu o experienta de peste 10 ani pe piata turistica din Romania, se claseaza intre primii 5 touroperatori din tara, colaborand cu peste 1300 de agenţii de turism revânzătoare.
Pionierul Inscrierilor Timpurii din Romania, BIBI Touring elaboreaza in permanenta noi idei si concepte( ‘Cumperi o vacanta, oferi o speranta’, ‘BEBE All Inclusive’ etc), revigorand piata turistica din tara.
Valorile noastre sunt date în primul rând de respectul faţă de clienţii, partenerii şi colaboratorii nostri.
 
interior 1

 

Agenţia de turism BIBI Touring este prezentă pe piaţa turistică din Romania din anul 1999, timp în care, prin inovaţie şi viziune strategică, a reuşit să ajungă în topul agenţiilor touroperatoare pentru România, obţinând Trofeul de Excelenţă pentru afaceri în turism. Este agenţia de turism care a implementat, pentru prima dată în România, conceptul "Înscrieri Timpurii" şi programul "BEBE ALL INCLUSIVE". Cifra de afaceri BIBI Touring în 2011 a fost de peste 11 mil lei.

Indiferent dacă e vorba despre sejururi în România, vacanţe europene, circuite internaţionale, bilete de avion sau autocar, Bibi Touring este cât se poate de convingătoare. Acest lucru se concretizează în primul rând prin contracte pe care le deţine cu foarte mulţi parteneri, prin viziunea şi orientarea strategică, prin inovaţie şi implicare. Premierele Bibi Touring: Cea mai răsunătoare dintre iniţiativele originale a fost programul „Înscrieri timpurii” pentru excursii în ţară, care a marcat o premieră în piaţă și a avut un succes instantaneu. Programul a fost lansat în anul 2005, dar a fost atât de bine primit încât funcţionează și în prezent. Reușita sa e confirmată și de susţinerea care îi e acordată an de an de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Alte două proiecte cu priză mare la public au fost „Zile gratuite la mare”, program social desfășurat în capetele de sezon – mai, iunie și septembrie –, și „Bebe All, pentru toţi copiii”, dedicat familiilor cu copii. Câteva recorduri la nivel naţional. În cei 12 ani de funcţionare, Bibi Touring și-a câștigat statutul de agenţia care a lansat cele mai multe programe în România: în jur de 3.500. O altă cifră impresionantă sunt cele mai bine de 100.000 de pachete turistice interne comercializate.