Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Agentie turism Pitesti accepta tichete de vacanta si vouchere

banner-tichete-vacanta-750x550

 

 

banner tichete vacanta mobil

  Vezi tarifele pentru cele mai bune oferte din Romania ce pot fi platite cu tichete de vacanta. Fie ca doriti un sejur la mare sau la munte, fie ca doriti un circuit prin tara, nu uitati sa va bucurati de concediul bine meritat.

 

UPDATE: Oficial: Bugetarii vor primi vouchere de vacanță de 1.450 lei / an in fiecare an in perioada 2022 - 2026

Până în 2026, angajații instituțiilor publice de la noi vor primi vouchere de vacanţă cu aceeași valoare ca până acum, respectiv 1.450 de lei fiecare, dar doar pe suport electronic, potrivit unei orodonanțe publicate vineri în Monitorul Oficial.

 

Agentia de turism MUNDIS TOURS - PITESTI accepta vanzarea de pachete turistice in Romania, cu plata prin VOUCHERE DE VACANTA.

 

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante numai in Romania. 

 

Conform legislatiei specifice, MUNDIS TOURS PITESTI are incheiate la aceasta data, CONTRACTE DEAFILIERE cu urmatorii emitenti de vouchere de vacanta:

x2

 

x4

 

De ce sa cumperi de la MUNDIS TOURS cu vouchere de vacanta ?

x7

 

 

FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul https://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: https://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018