Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking Bulgaria vara 2020 - litoral bulgaresc - reducere pana la 30% - rezervari online - tarife - hoteluri
EARLY BOOKING: :

last minute bulgaria8

 Oferte turistice AlbenaOferte turistice BalcikOferte turistice Byalaconstantin si elenaOferte turistice DuniOferte turistice NessebareleniteOferte turistice Nisipurile de AurOferte turistice ObzorOferte turistice PomorieOferte turistice SozopolOferte turistice Sunny BeachOferte turistice Sunny DayOferte turistice Sveti VlasOferte turistice BurgasOferte turistice KitenOferte turistice KranevoOferte turistice AheloyOferte turistice ChaikaOferte turistice KavarnaOferte turistice LozenetsOferte turistice TopolaOferte turistice RavdaOferte turistice Russalka

 

 

Oferte pentru o vacanta in cele mai populare statiuni pe litoralul Bulgariei

Cele mai preferate statiuni de pe litoral Bulgaria sunt: Sunny BeachNessebarNisipurile de Aur si Albena. Desi ultimele 2 sunt mai aproape de Romania, recomandarea noastra, in 2020, ramane pentru statiunea Sunny Beach si Nessebar datorita ofertelor de cazare avantajoase si a posibilitatilor de agrement.

Bulgaria devine tot mai interesanta ca destinatie de vacanta sau ca optiune pentru petrecerea unui weekend sau sejur pe litoral Bulgaria in 2020.

Marea si nisipul sunt aceleasi, clima de asemenea, si totusi de ce alegem vacante in Bulgaria? Optiunea pentru cazare. Ofertele de cazare la hotelurile de pe litoralul bulgaresc sunt mai mult decat convenabile. Daca vrei sa stai intr-un hotel de 4 stele platesti in jur 40-45 de euro persoana / zi (cu all inclusive) si in plus simti cu adevarat ca esti in concediu la mare.

 

De ce o vacanta pe litoralul Bulgariei ?

Desi Bulgaria are mai multe statiuni, va recomandam sa va petreceti sejurul in una din cele prezentate mai sus, pentru ca oferta de servicii si de agrement este completa atat pentru tineri cat si pentru adulti sau familii cu copii. Desi mai mici statiunile Obzor, Nessebar, Elenite sau Constantin si Elena, sunt foarte preferate de cei care doresc o vacanta linistita pe litoral Bulgaria in 2020

Propunem litoralul Bulgariei ca destinatie de vacanta in 2020 pentru ca:

 • este aproape de Romania, si transportul nu reprezinta o problema (cca 350 km de Bucuresti, 800 de Suceava, 1000 de Timisoara, 200 de Constanta, 850 de Cluj).
 • accesibilitatea se face usor din Romania prin punctele vamale de la Giurgiu si Vama Veche, apoi, pana la Varna si Bourgas pe autostrada.
 • nu aveti nevoie de viza sau alte acte pentru traversarea frontierei. (informatii utile bulgaria)
 • marea si plaja sunt curate si bine intretinute de catre autoritatile statiunilor.
 • Sunt conditii foarte bune de vacanta pe litoral.
 • Copii beneficiaza de reduceri si de spatii special amenajate pentru joaca in majoritatea statiunilor.
 • Ofertele de vacanta pe litoralul Bulgariei sunt mai mult decat atragatoare din punct de vedere financiar.
 • Avand in vedere tarifele, in special la hotelurile de 4 si 5 stele, veti beneficia de conditii si servicii foarte bune.
 • Majoritatea hotelurilor, in 2019, ofera cazare all inclusive Bulgaria - ceea ce este un PLUS in ceea ce priveste bugetul de calatorie.
 • Totodata, litoralul bulgaresc este potrivit si ofera toate conditiile organizarii de evenimente in cadrul companiilor. Hotelurile de mare capacitate, avand dotari si facilitati din cele mai diverse, pot oricand fi gazda unor conferinte, petreceri, team building, prezentari de produse sau orice alt tip de eveniment.
 • si pe langa toate acestea ... litoralul Bulgariei este altceva ... este mai departe de casa si va scoate din rutina zilnica.

 

 

 

FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul https://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: https://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018