Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Transport autocar litoral Bulgaria zilnic vara 2023 - Bonus - transfer la hotel

banner mobil bulgaria2min

thumb7 GoldenSands

 

TRANSPORT AUTOCAR 

LITORAL BULGARIA

PERIOADA 14.04.2023 - 25.09.2023

PLECARI DIN BUCURESTI SI PITESTI

CALLCENTER: 0766 264 594

VARA 2023 tickets

 

BONUS! TRANSFER GRATUIT până şi de la HOTEL (pentru toate stațiunile, mai puțin pentru hotelurile neaccesibile cu autocarul) 

 

NOU! - Infanții 0-1.99 ani beneficiază de transport gratuit doar în situația în care călătoresc în brațele adulților.

 

 

Copiii 2-11.99 ani beneficiază de o reducere de 5 euro/copil/dus-întors

 

 

CURSELOR CHARTER AUTOCAR SARBATORI 2023
Paste 14.04-17.04.2023
1 Mai 28.04-01.05.2023,

Rusalii 01.06-05.06.2023 & 02.06-05.05.2023

Imbarcare din Bucuresti, Intrarea in Parcul Carol, Fantana Zodiac, orele 07.00

 

CHARTER AUTOCAR LITORAL BULGARIA 2023 - PLECARI DIN BUCURESTI  


- ÎN FIECARE ZI -

 

Oras de imbarcare

Ora plecare

Loc de imbarcare

Tarife Litoral Nord

Tarife Litoral Sud

Bucuresti

06:00

Academia Militara Romana

45 €

55 €

 

Pentru plecarile din BUCURESTI - Intalnire la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare la ora 06:00 in fiecare zi, pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Varna.

 

Statiuni Litoral zona de Nord: VARNA, CONSTANTIN & ELENA, CHAIKA, KRANEVO, NISIPURILE DE AUR, ALBENA, BALCHIK, KAVARNA

 

Statiuni Litoral zona de Sud  : OBZOR, SUNNY BEACH, NESSEBAR, SVETI VLAS, ELENITE, POMORIE, AHELOY

 

Pentru rezervarile catre statiunile Burgas, Sozopol, Duni, se poate asigura transfer la cerere

 

RUTA NORD

 

Statiune

Statia

Ora debarcare tur

Ora imbarcare retur

VARNA

PUNCT DEBARCARE VARNA

11:30

16:30

CONSTANTIN & ELENA

GRAND HOTEL VARNA

11:45

15:15

NISIPURILE DE AUR

HOTEL

12:15

14:50

ALBENA

HOTEL

13:00

14:30

BALCHIK

HOTEL

13:30

14:10

 

RUTA SUD

 

Statiune

Statia

Ora debarcare tur

Ora imbarcare retur

SUNNY BEACH

PUNCT DEBARCARE SUNNY BEACH

14 :15

14 :30

OBZOR **

HOTEL

13:00

15:00

SUNNY BEACH

HOTEL

14:30

13:00

NESSEBAR

HOTEL

15:30

13:00

SVETI VLAS/ ELENITE

HOTEL

13 :30

12 :45

 

** Pentru Obzor turistii vor fi debarcati in centrul statiunii in cazul in care hotelul este neaccesibil cu autocarul. 

 

 

FORMULAR REZERVARE ONLINE BILETE AUTOCAR:
NUME SI PRENUME CALATOR TITULAR: *
 
SERIE / NUMAR CARTE IDENTITATE CALATOR TITULAR: *
 
ADRESA CALATOR TITULAR CONFORM CI: *
 
E-MAIL CALATOR TITULAR *
 
NUMAR DE TELEFON DE CONTACT CALATOR TITULAR CU ROAMING ACTIV IN BULGARIA: *
 
NUME SI PRENUME CALATOR:
 
 Adult (tarif intreg) 
 
 
NUME SI PRENUME CALATOR:
 
 Adult (tarif intreg) 
 
 
NUME SI PRENUME CALATOR:
 
 Adult (tarif intreg) 
 
 
NUME SI PRENUME CALATOR:
 
 Adult (tarif intreg) 
 
 

INFORMATII DE CALATORIE:

 
STATIUNEA DIN BULGARIA IN CARE DORITI SA AJUNGETI: *
 
CURSA ESTE: *
 DOAR DUS 
 DUS INTORS 
 
 
PLECARE DIN *
 
PLECARE IN DATA DE: *

DD
/
MM
/
YYYY
 
RETUR IN DATA DE:

DD
/
MM
/
YYYY
 
PLATA SE VA FACE IN: *
 RON 
 EURO 
 
 

Punct debarcare / Hotelul unde aveti cazare
- In functie de destinatie, pasagerii vor fi lasati

la/in hotelul/statiunea mentionat/e: *

 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul http://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si sunt de acord cu termeni si conditii de rezervare a serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 si cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului 
 S.C. SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL - Agentia de turism Mundis Tours, in calitate de mandatar, in baza contractului de mandat cu reprezentare pentru comercializarea de servicii turistice si pachete de servicii turistice nr. 162 din data de 17.07.2019, avand licenta de agentie de turism intermediara nr. 316 / 12.12.2018, incaseaza in numele si in contul agentiei de turism organizatoare (mandant) S.C. HELLO HOLIDAYS SRL - AGENTIA DE TURISM HELLO HOLIDAYS, cu sediul social in Municipiul Bucuresti, Piata Romana, nr. 9, scara E, etaj 1, ap. 2, sector 1, CUI: RO29347254, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/13629/2011, sumele achitate pentru serviciile turistice in baza prezentului contract / bon de comanda si astfel se stabileste direct relatia contractuala intre agentia de turism Organizatoare reprezentata de agentia de turism intermediara, pe de o parte, si turist, pe de alta parte. Am citit cu atentie si sunt de acord cu termenii si conditiile de calatorie impuse de prestatorul (transportatorul) S.C. HELLO HOLIDAYS SRL - CUI: RO 29347254 - afisate pe link-ul: https://www.mundistours.ro/destinatii-turistice/bilete-transport-autocar/transport-autocar-bulgaria.html - AFISATE LA SECTIUNEA TERMENI SI CONDITII DE CALTORIE 
 
 
Powered byEMF Free Form Builder
 

TERMENI ȘI CONDIȚII DE CĂLĂTORIE


IMPORTANT:

*Pentru plecarile din BUCURESTI - Intalnire la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare la ora 06:00 in fiecare zi, mai putin in zilele de LUNI cand plecarea este la ora 07:00, pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Varna.

 

ATENTIE!

 

Rezervarile efectuate pentru Varna, nu beneficiaza de trasfer la/de la hotel.

 

Pasagerii care merg spre zona de Nord a litoralului vor fi preluati din Varna, de microbus-ul, autocarul sau autoturismul de transfer al partenerului local (in functie de numarul de persoane) si isi vor continua traseul pana la hotel. Pentru retur acestia vor fi preluati de la hotel incepand cu ora 14:10 si transferati catre Varna, de unde vor fi preluati de catre autocarul ce va efectua transportul catre Romania.
Pasagerii care merg spre zona de Sud a litoralului vor fi preluati din punctul de debarcare din Sunny Beach, orele 14:15, retur orele 14:30, de catre microbus-ul, autocarul sau autoturismul de transfer al partenerului local (in functie de numarul de persoane) si isi vor continua traseul pana la hotel.

 

In perioada FULL SEZON pot aparea intarzieri neprevazute la debarcare/preluare hotel pana la 45 min. Veti fi contactati telefonic NUMAI in cazul in care intervin modificari de program pentru transferurile de retur, altfel acestea vor fi respectate, nefiind necesara reconfirmarea orelor telefonic.

 

OBSERVATII

 

In fiecare statiune turistii vor fi imbarcati si debarcati in acelasi loc la orele stabilite. Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

 

Copiii cu varste mai mici de 2 ani impliniti nu au loc in autocar si care nu doresc loc in autocar, pot sta in bratele parintilor si au transport gratuit.

Copiii cu varste mai mari de 2 ani impliniti au obligatia sa aiba scaun in autocar la trecerea la vama si astfel platesc integral biletul de autocar.

 

Tarifele sunt afisate in euro. Daca se doreste plata in lei se va calcula cursul bnr din ziua platii + 2% risc valutar.

 

Transportul poate fi achizitionat pentru plecare cu retur intre 2 si 14 nopti de cazare, in functie de ruta aleasa.

 

Tarifele mentionate includ transferul din statie pana la/de la hotel, mai putin pentru statiunea Obzor unde turistii vor fi debarcati in statia centrala a statiunii.

 

Transportul se realizeaza cu autocare clasificate pentru curse internaţionale. Se vor face opriri regulate la intervale de 2-3 ore.

 

Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. Neprezentarea la imbarcare a pasagerilor la orele specificate pe voucherul de calatorie, duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva, fara returnarea contravalorii biletului.

 

Pentru transportul pe un singur sens, se achita 75% din tariful intreg.

 

Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii.

 

În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie! Orele de transfer pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic, sau de alti factori, independent de vointa agentiei.

 

Pentru retur, turistii sunt rugati sa se prezinte si sa astepte la receptia hotelului cu 30 minute inainte de ora specificata pentru transfer. In cazul in care turistii intarzie, sau nu sunt la receptia hotelului, acest lucru duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva, fara returnarea contravalorii biletului.

 

Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.

 

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT

 

» Pe parcursul călătoriei in autocar NU va fi prezent un însoțitor de grup;

 

In autocar sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de substante interzise.

 

Nu este permisa imbarcarea in autocar cu bunuri perisabile.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a debarcara din autocar pasagerii in stare de ebrietate, sau care afecteaza ordinea si siguranta publica,fara rambursarea costurilor de transport/repatriere a pasagerilor in cauza.

 

Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; în autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mână – piesele mai mari vor fi depozitate la cală). În cazul nerespectării regulilor, personalul de la bord are dreptul de a incasa o taxa suplimentara in valoare de 30 €/bagaj sau de a debarca pasagerii.

 

Pasagerii se obliga prin semnarea pachetelor de servicii, sa achite catre agentie contravaloarea oricaror distrugeri aduse autocarului.

 

Agentia nu este raspunzatoare de refuzul autoritatilor vamale de a permite pasagerului intrarea/parasirea tarii.

 

Agentia nu este raspunzatoare in cazul intarzierii autocarului din conditii independente de vointa sa (conditii de trafic, ambuteiaje, inchidearea anumitor sectoare de drum, vama,etc), sau din vina turistilor.

 

Daca pasagerul este nemultumit de serviciile de transport, poate intocmi o sesizare in scris, clar si explicit cu privire la deficientele constatate, ce se va transmite in maximum 3 zile de la incheierea calatoriei.

 

Daca,in urma analizei reclamatiei se constata ca agentia nu si-a indeplinit obligatiile asumate, aceasta va propune alternative de compensare, sau va despagubi turistii reclamanti, cu contravaloarea serviciilor neprestate, sau incomplet prestate, in termen de 30 de zile de la data depunerii reclamatiei. Societatea nu ia in considerare reclamatiile facute in nume colectiv.

 

Raspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor,a obiectelor personale, sau a actelor de calatorie, este in sarcina fiecarui turist in parte.

 

În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie! Acestea nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari sau pot suferi modificari in functie de numarul de participanti. Orele de transfer pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic, legaturile de transfer sau de alti factori, independent de vointa agentiei.

 

Documente de calatorie : Carte de identitate sau Pasaport, valabile min.6 luni de la data iesirii din tara!!! Fiecare pasager este raspunzator de valabilitatea documentelor necesare calatoriei.

 

Forta majora exonereaza transportatorul de orice raspundere.

 

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

 

IN CAZUL IN CARE PASAGERUL RENUNTA LA CALATORIE, SE VOR PERCEPE URMATOARELE PENALIZARI:

                Pentru Grecia si Turcia:

  •      ·        30%, DACA RENUNTAREA SE FACE CU MAI MULT DE 30 ZILE CALENDARISTICE INAINTE DE DATA PLECARII;
        ·        100%, DACA RENUNTAREA SE FACE CU MAI PUTIN DE 30 ZILE CALENDARISTICE INAINTE DE DATA PLECARII.
  • PENTRU BULGARIA :
   • ·        30%, DACA RENUNTAREA SE FACE CU MAI MULT DE 30 ZILE CALENDARISTICE INAINTE DE DATA PLECARII;
    ·        100%, DACA RENUNTAREA SE FACE CU MAI PUTIN DE 30 ZILE CALENDARISTICE INAINTE DE DATA PLECARII.