Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Rezervari online bilete autocar vara 2024 - fara cazare sau cu cazare optionala - rezervari online

bilete autocar

REZERVARI BILETE AUTOCAR ONLINE VARA 2024 

PLECARI DIN BUCURESTI SI PITESTI 

TRANSPORT AUTOCAR FARA SERVICII DE CAZARE

banner mobil bulgaria2minbanner mobil KUSADASIbanner mobil MARMARIS

banner mobil Bodrumbanner mobil thassos1banner mobil riviera olimpului1

banner mobil halkidiki1banner mobil lefkada1-minbanner mobil corfu1-min

 banner mobil Parga  banner mobil didim banner mobil Ammoudia

DESCRIERE IMAGINI INTERIOR SI EXTERIOR AUTOCARE

Aceasta este o cursa autocar charter pentru transport turistic. Prezentare pentru imbarcare se face cu minim 20 minute inainte de orele mentionate. Orele de plecare din statiuni precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt calculate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri) datorate perturbarilor conditiilor de trafic, formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate. Intarzierile ce pot aparea nu sunt datorate organizarii si vointei noastre motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM.

 

CONDITII GENERALE DE REZERVARE A SERVICIILOR UNICE DE CALATORIE
in conformitate cu ORDONANȚĂ nr. 2 din 2 august 2018 si Ordinului 156/2019 emis de Ministerul Turismului privind pachetele de servicii de călătorie și serviciile de călătorie asociate, precum și pentru modificarea unor acte normative

 

    1. DEFINITII SI INTERPRETARE

 

   1.1.1. AGENTIA – Agentia de turism MUNDIS TOURS actioneaza in calitate de intermediar in relatia cu alti Furnizori/ Prestatori de servicii de calatorie, solicitand/ rezervand/ achizitionand un Serviciu Unic de Calatorie pe seama Calatorului.
Detaliile complete ale firmei sunt: SC SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL, cu sediul social in mun. Pitesti, str. Popa Sapca, nr. 3, bl. D32, sc. A, et. 2, ap. 9, camera 1, jud. Arges si punct de lucru in mun. Pitesti, B-dul I.C. Bratianu, nr. 40, bl. 40, sc. E, ap. 1, camera 2, jud. Arges, Cod de inregistrare fiscala: 32478314, număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J03/1516/3013, Conturi: RO 21 BTRL RON CRT 02354 40201 - LEI si RO 68 BTRL EUR CRT 02354 40201 - EURO deschise la Banca Transilvania Pitesti, Tel: 0766 264 594 sau 0773 865 467, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , titulara a licentei de turism pentru Agentie de Turism Intermediare, nr. 316 emisa in 12.12.2018 pe durata nelimitata.

 

    1.1.2. AGENTIA intermediaza pentru Calator rezervarea/ achizitionarea unui Serviciu Unic de calatorie de la alti Furnizori/ Prestatori a serviciilor de calatorie. Prin activitatea de intermediere a unui Serviciu Unic de Calatorie desfasurata de AGENTIE se intelege:
- Activitatea de contractare, facturare si de incasare a contravalorii serviciilor de calatorie unice, in numele si pe seama Furnizorului/ Prestatorului si/ sau in nume propriu, dar pe seama Furnizorului/ Prestatorului in temeiul unui acord/ contract incheiat in acest sens de catre Furnizor/ Prestator cu AGENTIA;
- Activitatea de contractare in numele si pe seama Calatorului, in situatia in care intre AGENTIE si Furnizorul/ Prestatorul solicitat de Calator nu exista nici un acord/ contract incheiat, caz in care Calatorul imputerniceste AGENTIA sa-i reprezinte interesele fata, in scopul rezervarii/ achizitionarii de Serviciilor Unice de Calatorie;

 

   1.2. CALATOR - orice persoană care solicita/ rezerva/ achizitioneaza prin intermediul AGENTIEI un Serviciu Unic de Calatorie, în condițiile prezentate in prezentul document. 
In cazul in care un Calator angajeaza Servicii Unice de Calatorie pentru un numar mai mare de Calatori, conditiile prezentului document se extind in mod automat asupra intregului grup pentru care au fost solicitate si achitate Servicii Unice de Calatorie.

 

   1.3. SERVICIU UNIC DE CALATORIE reprezinta unul dintre urmatoarele servicii:

 

a) transportul de pasageri; b) cazarea care nu face parte intrinsecă din transportul de pasageri și care este realizată în alt scop decât cel rezidențial; c) închirierea de autoturisme, d) orice alt serviciu turistic care nu este parte intrinsecă a unui serviciu de călătorie în înțelesul lit. a)-c), solicitat/ rezervat/ achizitionat de Calator prin intermediul AGENTIEI, in baza Bonului de comanda/ Facturii Proforma si oferit si/ prestat de catre Furnizori/ Prestatori terti.

 

   1.4. BON DE COMANDA / FACTURA PROFORMA pentru Serviciul Unic de Calatorie – formularul tipizat emis de AGENTIE pentru calator, semnat/ confirmat/ asumat de Calator, in scopul rezervarii de servicii unice de calatorie.

 

   1.5. FURNIZOR / PRESTATOR – un tert (companii de transport, unitati de cazare, firme de rent-a-car, alte agentii de turism, alti furnizori/ prestatori de servicii turistice etc.), altul decat AGENTIA, care ofera si/ sau presteaza serviciul solicitat/ rezervat/ achizitionat de Calator.

 

   1.6. APLICABILITATE

 

   1.6.1. Pe langa prezentele Conditii generale, fiecare Furnizor/ Prestator de servicii poate formula propriile conditii, care vor guverna Serviciile Unice de Calatorie ale acestuia.

 

   1.6.2. Prezentele Conditii generale sunt completate, in cazul solicitarii/ rezervarii /achizitionarii Serviciului Unic de Calatorie ce reprezinta transportul aerian, cu prevederile Conditiilor generale de rezervare si vanzare a biletelor de avion, afisate pe paginile companiilor aeriene respective. In cazul aparitiei unor neconcordante dintre prevederile prezentelor Conditii si prevederile Conditiilor generale de transport aerian, se aplica prioritar Conditiile generale de transport aerian.

 

   1.6.3. AGENTIA MUNDIS TOURS solicita Calatorului sa se asigure ca a parcurs atat prezentele Conditii generale, cat si conditiile speciale aplicabile fiecarui Serviciu Unic de Calatorie oferit si/ sau prestat de Furnizorul/ de servicii relevant, inainte de a finaliza tranzactia cu AGENTIA sau cu Furnizorul/Prestatorul de servicii.

 

    2. PRETURI, CONDITII SI TERMENE DE PLATA. REZERVARE.

 

   2.1. PRET

 

   2.1.1. Preţul Serviciului Unic de Calatorie este specificat in Bonul de Comanda/ Factura proforma şi se compune din costul serviciilor turistice efective, comisionul Agenţiei si alte cheltuieli pentru intermedierea Serviciilor Unice de Calatorie, TVA.

 

   2.1.2. Preturile in vigoare la momentul rezervarii/ achizitiei serviciului unic de calatorie se vor aplica pentru acea rezervare/ achizitie, cu obligatia respectarii de catre Calator a Conditiilor si Termenelor de plata din prezentele Conditii generale sau Bon de comanda / Factura Proforma.

 

   2.1.3. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand, inainte de efectuarea unei rezervari ferme, preturile practicate, Conditiile si Termenele de plata din prezentele Conditii generale.

IN CAZ DE ANULARE SAU NEEFECTUARE CURSA, SUMA ACHITATA DE CATRE CLIENT VA FI RETURNATA DOAR IN MOMENTUL IN CARE AGENTIA DE TURISM INTERMEDIARA VA PRIMI SUMA INAPOI DIN PARTEA AGENTIEI DE TURISM ORGANIZATOARE.