Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Termeni si conditii de utilizare

Termeni și Condiții de Utilizare

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.mundistours.ro.
Site-ul www.mundistours.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat SC SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL.
 
Contract intre utilizator si SC SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL  denumita in continuare MUNDIS TOURS. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.mundistours.ro (site).

Site 
Site-ul va este oferit de SC SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL, cu sediul social  in Pitesti, str. Popa Sapca, nr. 3, bl. d32, sc. A, etaj 2, ap. 9 si Punct de lucru: Bd-ul I.C. Bratianu, nr. 40, bl. 40, sc. E, ap. 1, Pitesti, judetul Arges. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la punctul de lucru.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

Obligatiile utilizatorului site-ului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.


Serviciile MUNDIS TOURS
MUNDIS TOURS va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

MUNDIS TOURS actioneaza ca si Agent
Mundis Tours actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, prestatori de transport calatori, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
Mundis tours nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

 

Sesizarile / reclamatiile privind indeplinirea defectuoasa a serviciilor de transport cu autocarul trebuie depuse in scris in cel mult 3 zile de la data calatoriei.

1) Mundis Tours va analiza reclamatia respectiva, urmand ca in termen de 30 de zile sa trimita un raspuns in scris. In cazul in care reclamatia priveste serviciile unei companii partenere, va puteti adresa direct acesteia din urma.

 

2.Nu vom lua in considerare reclamatiile care nu au fost supuse atentiei hotelului pe timpul sederii clientului. Orice reclamatie trebuie raportata pe loc hotelului.

 

3.Nu suntem responsabili pentru compensarea nici unei situatii care ar fi putut fi rezolvata la fata locului daca hotelul ar fi fost informat.

 


Informatiile publicate pe Site
Mundis Tours ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.
Mundis Tours nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Mundis Tours nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Mundis Tours si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Mundis Tours pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.


Anulari/Modificari 
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Mundis Tours despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Mundis Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Mundis Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Mundis Tours  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Mundis Tours.

Mundis Tours nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe site.
Mundis Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Mundis Tours isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Mundis Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului
Mundis Tours nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Mundis Tours nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.


Newsletter 
Puteti subscrie la newsletter-ul Mundis Tours, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site
Mundis Tours isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea Mundis Tours
Mundis Tours nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Mundis Tours nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Mundis Tours. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora
Mundis tours nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Mundis Tours sau furnizorii sai.


Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.


Modificari asupra Site-ului
Mundis Tours poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Mundis Tours. Materialul continut pe Site este proprietatea Mundis Tours sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele Mundis Tours  precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Mundis Tours  sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Mundis Tours utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Mundis Tours va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Confidentialitate 
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Mundis Tours sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Mundis Tours.

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate arata cum Mundis Tours colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru www.mundistours.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre Mundis Tours a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti întrebari în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate in pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de SC SMARTWEB INTERMED BUSINESS SRL  exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alti tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. Mundis Tours  nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mundis Tours va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Dezvaluirea informatiilor personale
Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus în aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale Mundis Tours.

Securitate
Mundis Tours se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim. Pagina web www.mundistours.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita. Mundis Tours utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre Romcard. Mundis tours nu primeste si stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre Romcard prin sistemul 3D Secure. 
Link-uri catre alte web site-uri
Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a Mundis Tours. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a Mundis Tours nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care îl vizitati.

Cookie-urile
Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul Mundis Tours. Pe langa cookie-urile setate de Mundis Tours, site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.
Mundis Tours nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte.

Newslettere
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Mundis Tours se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Probleme sau întrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Modificari ale acestei politici de confidentialitate
Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari. Data ultimei publicari este afisata in partea de sus a acestei pagini.

Politica de Securitate
Mundis Tours utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Mundis Tours se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Mundis Tours.

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

RESPONSABILITATE
   AGENTIA, in calitatea sa de intermediar de Sevicii Unice de Calatorie, raspunde fata de Calator pentru executarea necorespunzatoare sau neexecutarea Serviciului Unic de Calatorie de catre Furnizor/ Prestator, doar in situatia in care executarea necorespunzatoare sau neexecutarea Serviciului Unic de Calatorie se datoreaza culpei exclusive a AGENTIEI.
   AGENTIA este exonerata de orice raspundere fata de Calator, pentru executarea necorespunzatoare sau neexecutarea Serviciului Unic de Calatorie in urmatoarele cazuri:
 • vina exclusiva a calatorului si/ sau a Furnizorului/ Prestatorului
 • insolvabilitatea, insolventa sau falimentul Furnizorului/ Prestatorului
 • cauze de forţă majoră sau împrejurări pe care nici AGENTIA, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita, inclusiv, dar fără a se limita la: modificarea companiei aeriene, de orar sau de itinerar, întârzieri în traficul mijloacelor de transport, defectarea mijlocului de transport, accident, blocaje, lucrări sau reparaţii pe drumurile publice etc.
 • greve, conflicte politice, război, catastrofe, pericol public, atac terorist, embargo international.
 • pierderea de bagaje şi a altor împrejurări care revin exclusiv în sarcina transportatorului;
 • vina unui terţ care nu are legătură cu furnizarea serviciilor, iar cauzele care au determinat neîndeplinirea obligaţiilor au un caracter imprevizibil şi inevitabil.
   Transportatorii aerieni, fără a cere acordul AGENTIEI au dreptul de a modifica orele de zbor. Prin urmare, AGENTIA nu este răspunzătoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o altă oră decât cea înscrisă în rezervare/ biletul de călătorie. Pentru aceste întârzieri, Companiile aeriane sunt obligate să asiste călătorii conform Regulamentelor Parlamentului European în materie de compensare și de asistență a pasagerilor. Orice problemă privind operarea zborului și acțiunile adiacente acestuia intră în competența și responsabilitatea transportatorului, biletul de avion reprezentând contractul între Calator și transportator.
 
    RECLAMATII
 
 1. 1.RECLAMAȚIA/RECLAMAȚIILE

1.1. Prin  reclamație  se  înțelege  sesizarea scrisă (cererea, solicitarea, plângerea etc.), adresată Agenției de turism MUNDIS TOURS (denumită în continuare MUNDIS TOURS sau AGENȚIA) de către consumator, privind neprestarea serviciilor de călătorie/pachetului de servicii de călătorie, ori constatarea unei neconformități în legătură cu calitatea și/sau prestarea serviciilor de călătorie și/sau a pachetelor de servicii de călătorie, achiziționate de consumator de la sau prin intermediul MUNDIS TOURS.

1.2. Orice consumator de servicii de călătorie/pachete de servicii de călătorie – persoană fizică, poate adresa o reclamație privind activitatea directă a MUNDIS TOURS și/sau activitatea/conduita comercială a furnizorilor/prestatorilor de servicii de călătorie sau a agențiilor de turism organizatoare, a căror servicii de călătorie/pachete de servicii de călătorie au fost intermediate de MUNDIS TOURS.

1.3. În cazul în care reclamația se referă la intermedierea de către MUNDIS TOURS a serviciilor de călătorie (cum ar fi de ex. în cazul achiziționării separate de către consumator a biletelor de transport, serviciilor de cazare, rent-a-car, altor servicii turistice, etc.) sau a pachetelor de servicii de călătorie, consumatorul se poate adresa cu reclamația fie direct furnizorului/prestatorului serviciilor de călătorie sau organizatorului pachetelor de servicii de călătorie, fie poate depune reclamația la MUNDIS TOURS. În această ultimă situație, MUNDIS TOURS, în calitate de agenție de turism intermediară, va transmite furnizorului/prestatorului sau agenției de turism organizatoare, fără întârzieri nejustificate, reclamația depusă.

1.4. MUNDIS TOURS nu poarta nici o răspundere pentru nesoluționarea sau soluționarea nefavorabilă a reclamațiilor adresate prestatorilor/furnizorilor sau agenției de turism organizatoare, privind serviciile și/sau pachetele de servicii de călătorie intermediate de AGENȚIE.

 

2.               TRANSMITEREA, ÎNREGISTRAREA ȘI SOLUȚIONAREA RECLAMAȚIILOR

2.1.          Modalități de transmitere a reclamațiilor:

a) pentru serviciile de călătorie intermediate de MUNDIS TOURS, altele decât pachetele de servicii de călătorie, consumatorul va transmite direct prestatorului/furnizorului reclamația sa, imediat ce a constatat neconformitatea, respectând procedura de reclamații și datele de contact puse la dispoziție de către prestator/furnizor.

În cazul în care consumatorul nu a reclamat imediat la prestator/furnizor neconformitatea constatată, acesta  poate, în cel mult 3 zile calendaristice de la data când aceste servicii trebuiau prestate/furnizate, să depună o reclamație la prestator/furnizor prin intermediul MUNDIS TOURS, după cum urmează:

- prin posta către MUNDIS TOURS: mun. Pitesti, Bd-ul I.C. Bratianu, nr. 40, bl. 40, sc E, ap.1 jud. Arges;

-  prin e-mail la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

3.               RELAŢIA CONSUMATOR – MUNDIS TOURS  ALT COMERCIANT

3.1. MUNDIS TOURS   intermediază pentru consumatori rezervarea/achiziționarea serviciilor de călătorie și/sau achiziționarea pachetelor de servicii de călătorie de la alți comercianți (furnizorii/prestatorii serviciilor de călătorie, agențiile de turism organizatoare, etc.). Prin activitatea de intermediere desfășurată de MUNDIS TOURS se înțelege activitatea de contractare, de facturare și de încasare a contravaloriiserviciilor de călătorie și/sau a pachetelor de servicii de călătorie, în numele și pe seama furnizorului/prestatorului sau a agenției de turism organizatoare.

3.2. Reclamațiile privind serviciile de călătorie sau pachetele de servicii de călătorie intermediate de AGENȚIE nu pot fi rezolvate direct de către MUNDIS TOURS. Prin urmare, reclamațiile consumatorilor adresate MUNDIS TOURS cu privire la aspectele anterior menționate, vor fi redirecționate către furnizorii/prestatorii serviciilor de călătorie și/sau agențiile de turism organizatoare a pachetelor de servicii de călătorie.

3.3. Răspunsul furnizorului/prestatorului serviciilor de călătorie sau agenției de turism organizatoare a pachetului de servicii de călătorie,  comunicat către MUNDIS TOURS va fi transmis consumatorului în cel mult 3 zile lucrătoare de la primirea acestuia.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Mundis Tours isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Mundis Tours si este guvernat de legile din Romania.