Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Agentie turism Pitesti accepta tichete de vacanta si vouchere

tichete-vacanta-580x245-1

 

 

Prelungire valabilitate tichete de vacantaPentru tichetele de vacanta emise in 2019 guvernul a hotarat prelungirea valabilitatii până pe 31 mai 2021. Ordonanta de urgenta prin care s-a stabilit prelungirea valabilitatii voucherelor de vacanta a fost adoptata pe 26 martie 2020.

Persoanele care au beneficiat de tichete de vacanţă si nu le-au cheltuit pana la expirarea valabilitatii pot face rezervari pentru cazare sau pachere turistice in Romania dar nu mai tarziu de 31 mai 2021.

 Vezi tarifele pentru cele mai bune oferte din Romania ce pot fi platite cu tichete de vacanta. Fie ca doriti un sejur la mare sau la munte, fie ca doriti un circuit prin tara, nu uitati sa va bucurati de concediul bine meritat.

 

 

Agentia de turism MUNDIS TOURS - PITESTI accepta vanzarea de pachete turistice in Romania, cu plata prin VOUCHERE DE VACANTA.

 

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante numai in Romania. 

 

Conform legislatiei specifice, MUNDIS TOURS PITESTI are incheiate la aceasta data, CONTRACTE DEAFILIERE cu urmatorii emitenti de vouchere de vacanta:

x2

 

x4

 

De ce sa cumperi de la MUNDIS TOURS cu vouchere de vacanta ?

x7