Acceptam plata in rate cu Star BT
 
Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Bilete avion ieftine reprezentanta Pitesti - Tarom - rezervari

banner tarom mobil-min

banner tarom2-min

PLATA CASH / CARD IN AGENTIE (INCLUSIV REVOLUT) / OP / TRANSFER BANCAR

OPTIUNE DE REZERVARE GRATUITA A BILETULUI DE AVION (IMPLICIT BLOCARE A TARIFULUI) CU ANULARE GRATUITA PENTRU 24 DE ORE

BILETUL DE AVION POATE FI TRANSMIS SI PE WATSUPP SAU PE O ADRESA DE MAIL, LA CEREREA CLIENTULUI

SERVICII SUPLIMENTARE:

1) CONSILIERE CU PRIVIRE LA CONDITIILE DE CALATORIE SI COMPLETARE FORMULARE OBLIGATORII PENTRU INTRARE IN ANUMITE TARI (PLF) 

2) EMITERE CERTIFICATUL VERDE ATAT TIPARIT CAT SI ELECTRONIC (PE TELEFON) 

harta-tarom

wizz7-min

banner transfer pitesti aeroport

 

BILETE AVION IEFTINE TAROM PITESTI

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE TAROM

TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Compania TAROM este o companie modernă şi orientată către viitor, care protejează mediul, implementând proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2.

În 25 iunie 2010, TAROM a aderat la SkyTeam, alianţă aeriană globală, ce oferă pasagerilor membrilor săi acces la o reţea lărgită de destinaţii, mai multe frecvenţe şi conexiuni. Înscriindu-se în programul de fidelizare SkyTeam, pasagerii pot acumula şi utiliza mile, efectuând zboruri cu oricare dintre companiile membre.

 

 Orice bagaj pe care îl luaţi cu dumneavoastră în cabina de pasageri reprezintă bagajul de mână.

Ca pasager TAROM aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime), în cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip Boeing sau Airbus.

În cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime).

De asemenea, puteţi avea bagaj de cabină şi una din următoarele: o geantă, o servietă, o geantă cameră foto / video, un laptop sau un alt obiect cu dimensiuni similare.

Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 8kg.

Aceste reglementări se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. În cazul curselor operate în regim code-share de către partenerii TAROM este posibil să se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Pentru a fi informaţi, vă recomandăm să consultaţi website-urile de specialitate ale companiilor respective.

Dacă în itinerariul biletului participă TAROM la conexiune cu alţi transportatori, se vor aplica normele şi tarifele de excedent ale primului operator din rută (TAROM) pentru sectorul/sectoarele pe care se înregistrează bagajele şi vă avertizăm că aţi putea fi taxaţi pentru excedent bagaj de ceilalţi transportatori din rută.

 

Aflaţi detalii despre numărul de bagaje de cală acceptate gratuit*.

*Cu excepția tarifelor LIGHT fără bagaj la cală inclus în prețul biletului.

Gratuit transportul  unui bagaj de 30kg/piesă * pe rutele directe între :

  • Bucureşti - Amman - Bucureşti sau România* şi Amman, Amman - Bucureşti- Amman sau via Bucureşti între Iordania şi România*
  • Bucureşti - Beirut - Bucureşti sau România* şi Beirut, Beirut - Bucureşti - Beirut sau via Bucureşti între Liban şi România*
  • Bucureşti - Roma - Bucureşti , Roma – Bucureşti - Roma

*Bucureşti şi destinaţii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing sau Airbus

  • pentru pasagerii care călătoresc în clasa Business se oferă 3 piese cu greutate de 30 Kg fiecare (piesele vor fi cântărite individual, în cazul în care o piesă va avea o greutate mai mare decât limita menţionată se vor aplica reglementările referitoare la excedentul de bagaj, chiar dacă totalul celor trei piese nu depăşeşte limita maximă oferită);
  • pentru pasagerii care călătoresc în clasa Economic se oferă 1 piesă cu greutatea de maxim 30 Kg;
  • dimensiunile bagajelor vor fi cele standard TAROM, respectiv suma maximă admisă a dimensiunilor fiecărei piese (înălţime + lungime + lăţime) să fie de maximum 158 cm.

Numărul de bagaje acceptate gratuit la transport în funcţie de clasa la care călătoriţi, cu excepţiile menţionate mai sus, este:

Pasagerii Business Economy
Pasagerii care ocupă un loc maximum 3 piese de bagaj; o piesă de bagaj nu poate depăşi 23 kg/pasager maximum o piesă de bagaj; o piesă de bagaj nu poate depăşi 23 kg/pasager

Membrii Frequent Flyer SkyTeam:

Elite Plus/Elite

+ o piesă de bagaj ce nu poate depăşi 23 kg /pasager + o piesă de bagaj ce nu poate depăşi 23 kg /pasager
Marinarii care au achitat tarife dedicate marinarilor maximum 3 piese de bagaj; o piesă de bagaj nu poate depăşi 23 kg /pasager maximum 2 piese de bagaj; o piesă de bagaj nu poate depăşi 23 kg/pasager
Infanţii care nu ocupă loc*

- o piesă de bagaj a cărei greutate nu poate depăşi 10 kg şi a cărei sumă a dimensiunilor nu poate depăşi 115 cm

+ un cărucior pliabil

- o piesă de bagaj a cărei greutate nu poate depăşi 10 kg şi a cărei sumă a dimensiunilor nu poate depăşi 115 cm

+ un cărucior pliabil

*Infanţii care nu ocupă loc: norma de bagaj acceptată gratuit la transport pentru infant nu se cumulează la norma gratuită a adultului însoţitor. Depăşirea normei de bagaj acceptată gratuit la transport pentru infant conduce la aplicarea tarifelor de excedent bagaj. Excedentul de bagaj pentru infant va fi asociat adultului însoţitor.

Numărul maxim de piese acceptate per pasager variază în funcţie de aeronava TAROM cu care este operat zborul respectiv, astfel:

  • maximum 3 piese per pasager în cazul aeronavelor de tip ATR 42/72
  • maximum 10 piese per pasager în cazul aeronavelor de tip Boeing 737 şi Airbus.

În caz de exces, este necesar aranjament prealabil cu transportatorul(rii).

Pasagerilor nu le este permis să transporte următoarele obiecte în bagajele de cală:

  • Obiecte explozive şi/sau substanţe incendiare (muniţie, capse explozive, detonatoare, imitaţii de dispozitive explozive, cartuşe fumigene, pulberi explozive, plastic exploziv etc).

Aceste reglementări se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. În cazul curselor operate în regim code-share de partenerii TAROM este posibil să se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Pentru a fi informaţi, vă recomandăm să consultaţi website-urile de specialitate ale companiilor respective.

Dacă în itinerariul biletului participă TAROM la conexiune cu alţi transportatori, se vor aplica normele şi tarifele de excedent ale primului operator din rută (TAROM) pentru sectorul/sectoarele pe care se înregistrează bagajele şi vă avertizăm că aţi putea fi taxaţi pentru excedent bagaj de ceilalţi transportatori din rută.

O piesă standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maximă admisă a dimensiunilor acesteia (înălţime + lăţime + lungime) este de 158 de centimetri.