Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Cazare Hotel Jupiter - Eforie Nord - acceptam tichete de vacanta - last minute vara 2018 - Litoral romanesc - Tarife - Rezervari online - Facilitati hotel - Descriere camere
LAST MINUTE: :
Hotel JUPITER din Eforie Nord Hotel JUPITER din Eforie Nord
 


  •  

Hotel JUPITER din Eforie Nord - last minute vara 2018

hoteluri de 2 stele
dd1cc5c4ec17eecee58c09c99490ade2018d0237
Dotari si servicii
Detalii hotel


200 m de centrul statiunii, 300m de plaja, foarte aproape de gara, parcare, 123 camere cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, partial balcon MASA: Restaurant Panoramic, Restaurant Litoral, Restaurant Carmen si Restaurant Doneli, sistem bonuri valorice.


Parcare.

Accepta animale de companie cu conditia prezentarii la receptie a carnetului de sanatate al animalului. Se va achita o suma de 20% din valoarea camerei iar cazarea se va face doar in camerele de la parter.

Dotari camere


TV, frigider (refrigerator), baie.

Lista facilitati
  • Accepta animale
  • Parcare
  • Balcon
  • Frigider
Politica copii


In camera cu 2 adulti: maxim 2 copii cu varsta pana la 16 ani, gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 50% dintr-un loc daca se solicita pat suplimentar, copiii cu varsta cuprinsa intre 14-16 ani achita 50% din tariful unui loc si se asigura pat suplimentar sau 30% dintr-un loc fara pat suplimentar. Se accepta 1 pat suplimentar in camera. Peste 16 ani se achita un loc intreg.

 

 

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.