Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Vila Varbenis - last minute vara 2019 - Paralia Katerini - Grecia - autocar inclus - rezervari online - localizare - promotii
EARLY BOOKING: :

LAST MINUTE VARA 2019 - PARALIA KATERINI

VILA VARBENIS 2*+

kaUD5kEt25983

Oferta LAST MINUTE:

 

  45 % REDUCERE

 

Avantaje: amplasare in centrul statiunii, balcoane spatioase, internet wireless gratuit,  programe TV romanesti, proprietar foarte amabil, curte cu verdeata, incapere pentru bagaje si baie in ziua plecarii.

 

 

Localizare: se află în zona centrală a staţiunii, la cca 250 m de plajă, in apropiere de magazine cu suveniruri si super-marketul Lidl.

 

Camere: studiouri de  2 sau 3 persoane dotate cu  tv (programe romanesti), aer condiţionat (contra cost – 5 euro/camera/noapte), baie proprie wc/duş, bucătărie – chicinetă echipată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, balcon sau terasa.

 

Masa: fara masa. Optional se poate asigura la un restaurant din apropiere: mic dejun – 4 euro/persoana/zi si cina 8 euro/persoana/zi.

 

Facilitati: vila, modern renovată în 2011, dispune de curte interioara, salon-lobby la intrare, internet.

Observatii: La receptie puteti gasi afisate informatii despre statiune, precum si contactele reprezentantilor locali, vorbitori de limba romana.

 

TARIFE 

 

Date de plecare

Loc in dubla

Loc in tripla

20 mai

85

85

27 mai

99

89

03 iunie

99

89

10 iunie

110

100

17 iunie

115

105

24 iunie

125

115

01 iulie

125

115

08 iulie

135

125

15 iulie

155

135

22 iulie

155

135

29 iulie

165

135

5 august

165

135

12 august

165

135

19 august

165

135

26 august

150

130

02 septembrie

145

120

09 septembrie

135

100

16 septembrie

135

100

23 septembrie

90

80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota:

•              copiii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si transport (fara loc in autocar)

•              un copil intre 2 – 5,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita transportul 85 euro si parintii achita tariful de dubla, dar vor sta in tripla (in limita locurilor disponibile)

•              un copil intre 6 – 13,99 ani beneficiaza de 30 euro reducere din tariful de tripla si parintii achita tariful de tripla

•              in cazul a 2 copii: parintii si primul copil intre 2 – 13,99 ani achita tariful de loc in tripla, iar al 2-lea copil intre 2 – 13,99 ani achita doar transportul de 85 euro si va beneficia de gratuitate la cazare cu pat (vor sta in camera cvadrupla)

•              copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si achita conform tabel

•              pentru sejur de 2 saptamani, se scade 30 euro din tariful final

•              pentru camera single se achita un supliment de 70% la tariful de loc in dubla

•              la cerere putem oferi si doar transport autocar: 85 euro/persoana dus-intors sau 50 euro/persona pe un sens

 

Pachetul include :

 • transport cu autocar clasificat internaţional  pentru curse externe
 • cazare 7 nopţi în Vila Golden Beach/Vila Varbenis
 • însoţitor de grup din/spre România
 • asistenţă locală în Grecia in limba romana.

 

Pachetul nu include:

 • Asigurarea medicala si storno (46 lei/persoana)
 • Taxa de rezervare a unui loc special in autocar: 5 euro/persoana
 • Excursiile optionale

 

OBSERVAŢII:

 • La inscriere se achita un avans de minim 30%, iar restul de plata cu 2 saptamani inainate de plecare, conform contract.

EXCEPTIE FAC CONDITIILE EARLY BOOKING MENTIONATE LA FIECARE TABEL IN PARTE !

 • Cazarea în camere se face începând cu ora 14:00 în ziua sosirii (intrările sunt în fiecare zi de sâmbătă); camerele se eliberează în ultima zi la ora 9:00 dimineaţa.
 • Plecarea din România este prevăzută în cursul zilei de vineri cu sosire în Grecia sâmbătă dimineaţa; se călătoreşte în timpul nopţii.
 • Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor !
 • Ora si locul de plecare vor fi reconfirmate cu 3 zile inainte, iar turistii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu jumătate de oră mai devreme faţă de ora anuntata.
 • De asemenea, plecarea din Grecia către ţară este prevăzută sâmbătă intre 15:00  - 18:00. Ora exactă a plecării va fi comunicată de către reprezentanţii locali.
 • În ziua plecării spre ţară, după eliberarea camerelor, turiştii pot pune bagajele la recepţia vilei unde au acces şi la toaletă.
 • Vila oferă cazare în sistem self-catering, adică autogospodarire. Se asigura lenjerie proprie (o data la inceput de sejur), nu se asigura prosoape, fără mic-dejun (studiourile sunt dotate cu chicinetă complet echipata).
 • ; Vila Varbenis este clasificata conform autoritatilor elene ca si hotel de 2*, fiind echivalentul unei vile cu studiouri de 1 camera la 3*.
 • Tarifele pentru copii sunt valabile pentru cazare în cameră cu minim 2 adulţi.
 • In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similare celor contractate.
 • Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.
 • Pachetele turistice se pot achita in Euro sau in lei la cursul BNR + 2% coeficientul de risc valutar.
 • Orice sesizare cu privire la curatenia sau dotarea camerelor se va face in ziua cazarii la reprezentantii agentiei partenere pentru solutionarea eventualelor probleme inaintea inceperii sejurului.
 • Excursiile optionale sunt organizate de catre agentia partenera care raspunde de buna desfasurare a acestora.

CONDIŢII DE RETRAGERE SI PENALIZARE: Conform contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

CONDIŢII DE CĂLĂTORIE:

 1. vDocumente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii în ţară sau carte de identitate valabilă (buletinele vechi cu file nu sunt acceptate pentru trecerea frontierei).
 2. vAgenţia nu răspunde în cazul refuzului autoritaţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a îi permite să părăsească teritoriul propriu.
 3. vConform reglementarilor în vigoare, minorii trebuie să călătorească împreună cu cel putin un adult însotitor şi să aibă asupra lor acordul părintelui care nu îi însoţeşte ( legalizat la notariat) sau al ambilor părinţi, după caz; de asemenea, adultul care îi însoţeşte - în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi - trebuie să aiba şi cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră. Detalii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

 

 

Staţiunea Paralia Katerini este situată în regiunea Pieria, zona din partea nordică a Muntelui Olimp, numită “ţara bogată” sau “ţara de sub munte”. Staţiunea Paralia şi oraşul Katerini alcătuiesc cel mai cosmopolit şi mai luminos colţ din Pieria, situate la numai 75 km la sud de Salonic şi 20 km de Muntele Olimp. Paralia are o plajă lata cu nisip fin care se întinde pe mai mulţi kilometri, cu ape curate si puţin adânci. A fost distinsă cu Steagul Albastru ani la rând.

 

Riviera Olimpului, aceasta salba de statiuni, se intinde intre Masivul Olimpului cu varful Mytikas (2917 m), unde vechii greci isi venerau Pantheonul cu Zeus, Hera, Apollo, Artemis, Poseidon, Hermes, Are, Hefaistos si legendara Mare Egee.

 

In zona Pieriei se afla: ruinele orasului antic Dion unde existau templele zeilor Macedoniei antice, Pidna – locul celebrei batalii dintre romani si macedonieni, Skotina unde s-a nascut Orfeu si Platamonas cu celebrul castel bizantin si apoi latin, din anul 1204.

 

Va garantam o vacanta extraordinara in aceasta statiune cosmopolita, unde gasiti numeroare restaurante şi taverne cu  mâncăruri tradiţionale greceşti, dar şi internaţionale, o mulţime de magazine, sporturi nautice si o bogată varietate de cluburi de noapte.

 

Programul excursiei:

 

Ziua 1: Plecare in fiecare zi de vineri din orasul ales.

 

Ziua 2: Sosire în staţiune dimineaţa (în funcţie de formalităţile vamale). Cazarea în staţiune se face începând cu ora 14:00.

 

Ziua 3 - 8: Timp liber pentru plajă, distracţie, cumpărături, relaxare sau programe opţionale: Atena, Athos, Meteora, Salonic, Insula Skiathos, Waterland, Muntele Olimp, Insula Evia sau Seara Grecească.

 

Ziua 9: Eliberarea camerelor în jurul orei 9:00. Ora de plecare spre România este intre 15:00 si 18:00, ora exactă fiind comunicată de către reprezentanţii locali. In tara se va ajunge a 2-a zi in functie de formalitatile vamale si trafic.

 

Trasee:

 

1. Baia Mare – Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti - Grecia

 

2. Baia Mare - Satu Mare – Oradea – Arad – Timisoara – Serbia - Grecia

 

3. Cluj Napoca – Turda - Targu Mures – Sighisoara – Brasov – Bucuresti – Giurgiu – Grecia

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.