Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking vara 2020 Nei Pori - Grecia - reducere 40% - cazare - rezervari online - tarife - hoteluri
EARLY BOOKING: :

VACANTA TA DE VIS EARLY BOOKING VARA 2020 IN GRECIA
STATIUNEA NEI PORI

Nei-Pori

PROGRAM TURISTIC CU AUTOCAR / INDIVIDUAL

Pachete autocar / individual

 

tarife de persoana in euro 6 / 7 /12 / 14 nopti / autocar optional

Vila Litsa 3* (NOU 2016!) Fara masa Nei Pori de la 59 EURO
Vila Tomas 3* (NOU 2016!) Fara masa Nei Pori de la 65 EURO
Studio Martha 3* Fara Masa Nei Pori de la 48 EURO
Vila Ocean Hills Fara Masa Nei Pori de la 59 EURO
Vila Mara Apostolia 3* Fara Masa Nei Pori de la 49 EURO
Vila Niovi / Kalliopi 3* Fara Masa Nei Pori de la 49 EURO

 

Descriere statiune

Descriere statiune:

Statiunea Nei Pori este considerate cea mai linistita mare statiune de pe Riviera Olimpica situata la circa 40 de km de Paralia Katerini si la circa 115 km de Salonic, fiind foarte iubita de turistii care doresc viata sportiva si liniste, precum si de familiile cu copii.
            Statiunea se intinde de-a lungul unei plaje uriase, de circa 100 metri latime si circa 5 km lungime cu nisip foarte fin si cu apa de o claritate impresionanta. Apropierea de muntele Olimp si de cetatea venetiana Platamonas, care o vegheaza de pe inaltime, fac din statiunea Nei Pori una dintre cele mai frumoase destinatii turistice.
            Satiunea este recomandata in primul rind turistilor dornici de sport, Nei Pori oferind posibilitati de distractie prin sporturi nautice (schi nautic, banana, parasailing, plimbari cu salupa) sau volei pe plaja, biciclete, ATV.
            De asemenea, statiunea este recomandata celor dornici de odihna si familiilor cu copii (pentru care exista un centru special de jocuri), noptile in Nei Pori fiind foarte linistite. Amatorii de cluburi sau discoteci le pot frecventa doar in cosmopolita statiune Platamonas, aflata la 2 km de Nei Pori unde se poate ajunge pe jos, cu bicicleta, ATV sau cu un auto-trenulet special.

 

Excursii optionale

EXCURSII OPTIONALE NEI PORI 

meteora-2METEORA 
zi de plecare Luni ora 06.30 Nei Pori; 
Tarif adult: 25 Euro/ adult si 20 Euro/ copil 

Fenomenul carstic unic in Europa si locasurile religioase adapostite de stancile numite Meteore  „suspendat intre cer si pamant” te vor surprinde in cadrul acestei excursii. Acesta este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, dupa Muntele Athos, unde de peste 600 ani este pastrata vie flacara spiritualitatii ortodoxe. Trecerea prin orasele Larissa, Kalambaka si valea Tembi, vizita a doua manastiri (Sf. Stefan si Marele Meteor) vor fi un prilej de bogatie culturala.

Atentie! Pentru accesul in manastiri femeile au obligatia de a-si acoperi umerii si de a purta fusta lunga pana sub genunchi, iar barbatii panaloni lungi.


f9b912a36c79293d681253f8ac3a1b81SEARA GRECEASCA / GREEK NIGHT 
zi de plecare Vineri ora 20.30 Nei Pori
Tarif adult: 20 Euro/ adult si 15 Euro/ copil 

Un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si, mai mult decat atat, dansatorii profesionisti vor fi alaturi de Dvs. pentru a va arata cativa pasi din dansurile traditionale: Sirtaki si Zorba. O petrecere 100% in spirit grecesc!

 


45798 50467 12CROAZIERA IN INSULA SKIATHOS 
zi de plecare Marti ora 05.30 Nei Pori
Tarif adult: 35 Euro/ adult si 35 Euro/ copil
Skiathos este una dintre cele mai frumoase insule din Arhipelagul Sporadelor de Nord, o frumusete care a inspirat multi poeti si scriitori. Verdeata pinilor mediteraneeni, marea albastra, tarmurile pitoresti, cu golfurile si plajele inedite, toate acestea ne vor face sa descoperim o alta frumusete a Greciei. Imbarcarea pe vapor se face dintr-un port din apropierea orasului Volos. Croaziera include vizita orasului Skiathos –capitala insulei si timp liber pe plaja Koukounaries situata intr-unul din golfurile insulei.


802SHOPPING SALONIC
zi de plecare Miercuri ora 09.00 Nei Pori
Tarif adult: 15 Euro/ adult si 10 Euro/ copil
Turul capitalei Macedoniei este un priej unic de a admira monumentele reprezentative ale epocii bizantine. Ne vom opri la Turnul Alb (simbolul orasului Salonic) si vom vizita biserica Sf. Dumitru (patronul spiritual al orasului), ne vom petrece cele 3 ore in Piata Aristotelus, in bazarul traditional Kapani.


7456 8267 22MUNTELE OLIMP
zi de plecare Duminica ora 09.00 Nei Pori
Tarif adult: 15 Euro/ adult si 10 Euro/ copil
Primul popas il vom face la refugiul Stavros situat la 910 metri altitudine de unde vom admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria, intre Marea Egee si poalele muntelui. Vom continua spre orasul Litochoro unde vom face o plimbare placuta. Un scurt program liber vor incheia o alta zi de vacanta.


0-0-atena 16ATENA 
zi de plecare Joi ora 00.05 Nei Pori
Tarif adult: 45 Euro/ adult si 35 Euro/ copil

Capitala Greciei asteapta ca, dupa ce vei trece prin portul sau Pireu, sa faci un tur panoramic cu autocarul, sa urci pe Acropole pentru a admira o bijuterie a arhitecturii antice si, in final, in cadrul programului liber, sa cutreieri stradutele pitoresti ale orasului vechi (Plaka). La intoarcere vei face o scurta oprire si la Thermopile.

FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul http://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: http://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018