Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking vara 2020 Asprovalta Halkidiki - reducere 40% - Grecia - rezervari online - vacante - autocar - hoteluri
EARLY BOOKING: :

VACANTA TA DE VIS EARLY BOOKING VARA 2020 IN GRECIA
ASPROVALTA

asprovalta
PROGRAM TURISTIC CU AUTOCAR / INDIVIDUAL  

 

Tarife pachete autocar

tarife de persoana in euro 6 / 7 /12 / 14 nopti / autocar optional

Vila Giorgos 2*+ Fara masa Nea Vrasna de la 60 EURO
Vila Philoxenia Fara masa Nea Vrasna de la 299 RON
Vila Alexandra Fara masa Nea Vrasna de la 42 EURO
Vila El Greco Fara masa Nea Vrasna de la 299 RON


Descriere statiune

Asprovalta este o urbe mică așezată în golful Strimonikos din peninsula Halkidiki din nordul Greciei. O găsești la doar o oră de orașele situate în provincia Macedonia din Grecia, adică Salonic, Serres, Drama și Kavala. În traducere liberă Asprovalta înseamnă Valea Albă, iar turiștii o aleg mai ales pentru plajele întinse care au primit de multă vreme distincția „Blue Flag”.

Este locul unde natura parcă dorește să se întreacă pe sine, iar turiștii pot admira aici situri arheologice, parcuri amenajate cu stil și numeroase fântâni arteziene de o frumusețe aparte.
Restaurantele, tavernele, terasele umbroase și cafenelele îți invită opaspeții cu meniuri care mai de care mai apetisante înzestrate cu tradiționalismul grecesc. 

Este o stațiune care atrage mai ales familiile cu copii, un loc unde vei găsi un mediu prietenos și foarte liniștit. Cei care vin foarte des aici sunt bulgarii, asta și pentru că stațiunea se află la granița cu Bulgaria. Așadar, să nu vă mire dacă veți întâlni numeroși turiști veniți din Sofia sau alte orașe ale Bulgariei.

Dacă  sunteți plictisiți de plajă, ei bine puteți să vă aventurați în excursiile organizate de agențiile de turism din zonă prin împrejurimile urbei Asprovalta. Prețurile nu sunt foarte mari 35-40 Euro/pers., iar cele mai des vizitate sunt muntele Athos, precum și Kavala și Thassos și Meteora. La fel de interesante sunt Nei Pori sau Olympic Beach, aflate la circa 80 de kilometri de Asprovalta.


Excursii optionale

Statiunea Asprovalta se bucura, de asemenea, de un pitoresc Parc Natural unde veti avea ocazia sa admirati numeroase specii de plante si pasari exotice. Daca sunteti fani ai muzeelor, puteti vizita Muzeul Agriculturii ce gazduieste expozitii tematice cu obiecte adunate din zone precum Argilos si Liotopi Routsheli. Biserica Sfantul Georgios este o alta atractie locala, demna de atentia voastra daca vreti sa admirati cele 19 relicve sfinte si icoana Sfantului Georgios aduse aici de refugiatii Renkioi. Panorame superbe ale Golfului Strymonikos pot fi admirate din Manastirea Sfantul Georgios, ce dateaza din secolul XVI.

Pe timpul verii, atat Nea Vrasna cat si Asprovalta organizeaza numeroase evenimente speciale, precum concerte de muzica live, reprezentatii teatrale sau alte evenimente culturale.

Bineinteles, multi dintre turistii care aleg sa-si petreaca concediul aici (7-10 zile), planuiesc excursii ce au ca destinatie atractiile din zona. Puteti vizita muntele Athos, Meteora, Thassos, Kavala sau Nei Pori. Daca vreti sa participati la tururi organizate de agentiile locale, un bilet va va costa in jur de €40/persoana.

 
FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul http://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: http://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018