Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Vila Penelope - Skala Potamia - last minute vara 2019 - Thassos - charter autocar Grecia - Rezervari online - Reduceri
LAST MINUTE: :

THASSOS LAST MINUTE VARA 2019 – SKALA POTAMIA

VILA PENELOPE

7 NOPTI – SELF CATERING

 

penelope 1

 


Despre Vila Penelope 2*

Localizare: situata langa plaja cu nisip fin din Skala Potamia. Statiunea se afla la aproximativ 15 kilometri de Limenas (capitala insulei) si la aproximativ 32 de kilometri de Skala Prinos. 

Facilitati vila: in apropierea vilei se gasesc magazine, taverne, restaurante si baruri. Vila nu dispune de piscina si internet.

Facilitati camere: vila dispune de camere duble dotate cu grup sanitar, frigider, chicineta cu vesela necesara, tv, aer conditionat (contra cost - 5 euro/zi).

TRANSPORT

Supliment transport

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri;

Intrare la cazare in fiecare Joi.

 

PLECARI

STANDARD
Loc în DBL

EARLY BOOKING
 Loc în DBL cu
REDUCERE 35%
aplicată până la 31.03

EARLY BOOKING
 Loc în DBL cu
REDUCERE 25%
aplicată până la 31.05

OFERTĂ SPECIALĂ

Locuri limitate

08.05

79 €

51 €

59 €

66 €

15.05

100 €

65 €

75 €

83 €

22.05, 25.09

115 €

75 €

86 €

95 €

29.05, 18.09

137 €

89 €

103 €

114 €

05.06

162 €

105 €

122 €

134 €

12.06, 19.06, 11.09

183 €

119 €

137 €

152 €

26.06, 03.07, 04.09

199 €

129 €

149 €

165 €

10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08, 28.08

239 €

155 €

179 €

198 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană: 10 €

Supliment SGL : 80 €

Un copil 0-4.99 ani GRATUIT; Un copil 5-11.99 ani plăteşte transportul.

Supliment transport autocar București - 55€; Arad, Timișoara, Voiteg, Ploiești - 60€; Buzău, Urziceni, Pitești - 65€; Brașov, Predeal, Sinaia, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Arad, Călimănești, Căciulata - 70€; Focșani, Râmnicu Sărat, Galați, Craiova, Balş, Oradea - 75€; Târgu Mureș, Sighişoara, Roman, Bacău, Adjud, Luduș - 80€; Cluj Napoca, Iași, Sibiu, Constanța, Turda, Oradea, Baia Mare, Satu Mare - 85€; Piatra Neamț - 90€; Suceava - 95€.Plecări cu autocarul în fiecare Miercuri; Intrare la cazare în fiecare joi.

 

 

observații 

Copiii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat.

Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard !

 

Condiții de plată

 

Avans 30% la înscriere;

Pana la 75% până la expirarea perioadei

de Early Booking;

100% cu 21 zile înainte de check-in.

 

Rezervările efectuate în perioada de first minute /early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii

Reduceri de până la 35%

PLECARI

  • In fiecare Miercuri

 

PLECARI DIN

1. Timisoara - Deva - Lugoj - Caransebes - Resita - Drobeta - Orsova - Voiteg

2. Cluj - Oradea - Arad - Timisoara - Belgrad

3. Sibiu - Calimanesti - Caciulata - Rm. Valcea - Craiova - Bals - Slatina - Pitesti - Bucuresti -Giurgiu

4. Targu Mures - Sighisoara - Brasov - Predeal - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti - Giurgiu

5. Suceava - Piatra Neamt - Iasi - Roman - Bacau - Adjud - Focsani - Ramnicu Sarat - Buzau - Urziceni - Bucuresti - Giurgiu

6. Constanta - Tulcea - Bucuresti - Giurgiu

7. Galati - Braila - Bucuresti - Giurgiu

 

Avans la inscriere

Avans 30% la înscriere;

TARIFUL INCLUDE

  • 7 nopţi cazare;
  • Masa in functie de varianta de cazare aleasa;
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locala.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

TARIFUL NU INCLUDE

  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Bilet ferry boat* Keramoti Thassos - Keramoti 10 €* /persoană.

Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificări din cauza creșterii costului 

TARIFUL NU INCLUDE

Asigurare medicală FORMALITATI

Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.). În consecinţă, Christian Tour recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, - telefon:  021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii: https://www.politiadefrontiera.ro. Christian Tour depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii care din cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.

Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, în cazul în care nu este unul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră. Nu sunt  obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno însa agenția vă recomandă să le aveți.

 

BINE DE STIUT

Autocarele agenţiei sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate la 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.  Turiştii se vor prezenţa la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.

Pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).  Aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).  Autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.   Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.  Cazarea începe cu oră 14.00 în prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00.

*Transferurile sunt valabile pentru minimum 4 persoane;

*Ieșirea din Romania se face prin punctul de frontieră Moravița(pentru ruta de Timisoara);

 

OBSERVAȚII

Orele sunt informative și pot suferi modificări în funcție de trafic;

Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întȃlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită;

Transferurile se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, în funcție de mărimea grupului;

observații 

Copiii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat (primul copil in camera single are pat, al doilea nu are)!

Grad de ocupare : 1 adult, 1 adult cu 1 copil, 1 adult cu 2 copii, 2 adulti)

Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard !

 

Condiții de plată

 

Avans 30% la înscriere;

Pana la 75% până la expirarea perioadei

de Early Booking;

100% cu 21 zile înainte de check-in.

 

Rezervările efectuate în perioada de first minute /early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

Program

î ZIUA 1 - Către  Grecia...

Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.

î ZIUA 2- Thassos, insula de smarald

În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia  şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în  Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas. Cazare Hotel/Vila.

î ZIUA 3 – 8  Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:

* Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor da unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă.  

* Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admira superba panoramă a acestuia înainte de a intra în oraş. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf. Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port.

* Seara grecească (recomandată tuturor celor care ştiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadână ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii.

* Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mânăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mânăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din  izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde 

ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării.

 

î ZIUA 9 – Către România...

 

În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry - boat pentru a traversa Marea Egee şi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala - Seres - Promahonas – Kulata Sofia – România.

 

î ZIUA 10 - Din nou acasă !!!

 

Sosim în Romania în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

 

 

 

Detalii imbarcare Transport Autocar

 

Oraṣul de ȋmbarcare

Ora

Punctul de plecare

Cluj Napoca

13:00

Sala Sporturilor Horia Demian

Târgu Mureṣ

14:45

Intrare parcare Mall Promenada

Sighişoara

16:00

Parcare Penny Market

Braṣov

18:00

Parcare Hotel Cubix

Predeal

18:30

Gară CFR Predeal

Sinaia

19:30

Gară CFR Sinaia

Ploieşti

20:30

Petrom Metro

București

22:30

Central Bus Station Bucharest (situat in spatele Autogarii IDM,

 vis-à-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab)

Suceava****

12:30

Hotel Bucovina

Piatra Neamṭ****

14:50

Hotel Central

Iaṣi

14:00

Carrefour, Str.Arcu 29

Roman

15:30

Gară CFR Roman

Bacău

16:15

Parcarea Stadionului Municipal

Adjud

17:15

Parcare OMV

Focṣani

18:00

Benzinăria Mol

Râmnicu Sărat

18:40

Benzinăria Petrom

Buzău

19:10

Petrom Vamă

Urziceni

20:05

Parcare Lukoil – sens giratoriu

Galaṭi

17:30

McDonald's

Brăila

18:00

Hotel Traian

Constanṭa

18:00

Parcare Crimbogaz - lângă LIDL, pe Bdul I.C. Brătianu

Sibiu*

16:30

Parcare Muzeul de Stiinte Naturale – Bdul. Corneliu Coposu

Râmnicu Vâlcea*

18:15

Sala Sporturilor Traian

Căciulata*

17:50

Han Cozia

Călimănești*

17:55

Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Pitești*

19:30

Parcare Hotel Muntenia

Craiova*

17:00

Benzinaria Rompetrol – Bdul Decebal 85

Balş*

17:30

Monumentul Eroilor - în Centru

Slatina*

18:00

Benzinăria Lukoil - ieşire spre CR, podul Oltului

Oradea

12:00

Jumbo (ieșire Arad)

Arad

15:00

OMV - dinspre Timişoara

Timiṣoara (ieșire Belgrad)

16:00

Gaz Prom / Auchan - Aradului

Deva**

13:00

Benzinăria Petrom

Lugoj**

14:30

Benzinăria OMV (intrare dinspre Timişoara)

Drobeta Turnu Severin***

12:30

MALL - din sens giratoriu

Orṣova***

13:00

Gară

Caransebeş***

15:00

OMV - dinspre Lugoj

Reșiṭa***

16:00

Benzinăria Petrom

Voiteg

17:00

Popas Voiteg

 

 

 

 * Transfer Bucuresti; ** Transfer Timisoara; *** Transfer Voiteg; **** Transfer Bacău

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.