Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte last minute vara 2018 statiunea Russalka Bulgaria - reducere 40% - oferte - rezervari online - reduceri - tarife - hoteluri
LAST MINUTE: :
User Rating: / 0
PoorBest 
VACANTA TA DE VIS 2018 IN BULGARIA - RUSSALKA

PROGRAM TURISTIC INDIVIDUAL
 
banner last minute russalka

 
 
 

transport autocar bulgaria

 

 
 
Tarif in euro/pers/noapte
Hotel Russalka Elit 4* All inclusive light Russalka de la 57,5 EURO
Hotel Russalka 3* All inclusive light Russalka de la 34,5 EURO
 

Descriere statiune:
Russalka ,cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar este situata intr-o zona stincoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche. Russalka este un loc deosebit si original cu o flora si fauna deosebite. Practic nu e statiune in adevartul sens ci un sat de vacanta cu circa 10 terenuri de tenis, panorama deosebita, posibilitati de inchiriere de caiac-canoe, yacht-uri, scufundarile, posibilitatile de echitatie si jacuzzi in apele minerale, clubul de arta a copiilor - toate acestea au facut din Russalka o zona dorita si tot mai des vizitata de turisti tineri sau cei care cauta linistea si izolarea . Satul de vacanta  reprezinta un adevarat paradis al pasarilor, fiind amplasat pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari - un spectacol de vis. Amatorii de scufundari vor descoperi o lume noua, iar iubitorii de sporturi de vara vor gasi intotdeauna modalitati de practicare a acestora pe multiple terenuri de tenis, tir cu arcul, yachting.
Statiunea poate fi recomandata doritorilor de vacante linistite si turism informativ, deoarece este baza perfecta de plecare pentru un lung sir de site-uri arheologice si constructii cu insemnatate istorica deosebita. Cateva idei pentru excursii: Kameny Briag (malul stancos) cu multiple pesteri si recifuri (locul favorit al studentilor, hippiotilor, al turistilor in cautare de liniste si intimitate). Yalata renumita pentru relief stincos. Amatorii de pesteri ar trebui sa retina ca marea a format in zona peste 40 de pesteri, unele cu picturi lupestre primitive. Denumirea statiunii se trage de la ametitoarele “sirene ale marilor”.

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)