Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking vara 2019 statiunea Albena - 40% reducere - Bulgaria - tarife - rezervari online - reduceri - hoteluri
LAST MINUTE: :

last minute albena2

 transport autocar bulgaria

 

Tarif in euro/pers/noapte

Hotel Flamingo Grand 5* Demipensiune Albena  de la 29 EURO
Hotel Flamingo 4* Mic dejun Albena de la 26 EURO
Hotel Kaliakra Standard 4* Ultra all inclusive Albena de la 40,50 EURO
Hotel Kaliakra Superior 4* Ultra all inclusive Albena de la 48,50 EURO
Hotel Laguna Beach 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Laguna Mare 4* Mic dejun Albena de la 30 EURO
Hotel Laguna Garden 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Ralitsa Superior 4* Ultra all inclusive Albena de la 29 EURO
Hotel Arabella Beach 4* All inclusive Albena de la 32,50 EURO
Hotel Malibu 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Gergana 4* All inclusive Albena de la 38 EURO
Hotel Slavuna 4* All inclusive Albena de la 32,50 EURO
Hotel Mura 3*+ All inclusive Albena de la 30 EURO
Hotel Nona 3* All inclusive Albena de la 26,50 EURO
Hotel Boryana 3* Mic dejun / demipensiune Albena de la 28 EURO
Hotel Elitsa 3* All inclusive Albena de la 24 EURO
Hotel Kaliakra Mare 3* (fostul Dobrotitsa 2* All inclusive Albena de la 28 EURO
Hotel Sandy Beach 3* All inclusive Albena de la 30 EURO 
Hotel Vita Park 3* Ultra all inclusive Albena de la 27 EURO 
Vile Vita Park 3* Ultra all inclusive Albena de la 87 EURO (Tarif in euro /vila /noapte)
Hotel Ralitsa 3* Ultra all inclusive Albena de la 34,50 EURO
Hotel Panorama 3* Super All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Kompas 3* All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel .COM 3* Ultra all inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Magnolia Lux & Standard 3* All inclusive Albena de la 23 EURO
Vile Magnolia 3* Fara masa Albena de la 53 EURO (Tarif in euro /vila /noapte)
Hotel Orhideya 3* All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Dobrudja 3* Demipensiune Albena de la 19 EURO
Hotel Oasis 2* All inclusive Albena de la 28 EURO
Hotel Kaliopa 3* Demipensiune Albena de la 23 EURO
Hotel Althea 3* Mic dejun / all inclusive Albena de la 12 EURO
Hotel Amelia 3* Demipensiune Albena de la 29 EURO
Hotel Dorostor 3* Mic dejun Albena de la 17 EURO
Hotel Lora 2* Mic dejun Albena de la 12 EURO
Hotel Kamelia 2* Mic dejun Albena de la 12 EURO

 

2019 – ALBENA, misiunea puritatii aerului, a plajei si a marii

Noi investitii hoteliere, de agrement, de eco-transport si surse de energii regenerabile

         MUNDIS TOURSpartener oficial al ALBENA PLC inca din anul 2002 va informeaza,  in premiera pentru piata de turism din Romania, asupra noilor investitii din statiunea Albena pentru anul urmator.

          De asemenea, MUNDIS TOURS va pune la dispozitie cele mai multe camere alocate pietei romane in hotelurile din Albena, direct contractate si complet garantate pentru sezonul 2019, intr-o formula avantajoasa si unica de oferte Early Booking.

     Iata motivele si noutatile datorita carora, pentru sezonul 2019, veti recomanda clientilor dumneavoastra statiunea ALBENA ca prima optiune de petrecere a vacantelor pe litoralul Marii Negre:

ALBENA va avea noi investitii hoteliere pentru sezonul 2018:

 • Noua bijuterie pe coroana de cinci stele a Albenei, Hotelul PARADISE BLUE 5* deschis in vara acestui an, isi va surprinde clientii in sezonul 2019 cu noul sau Club de Noapte
 • In 2019, Albena PLC va renova unul dintre cele mai dorite hoteluri aflate direct pe plaja.Actualul Hotel Dobrotitsa va deveni parte a Complexului Kaliakra, oferindu-si noile facilitati sub brand-ul KALIAKRA MARE 3*. Turistii vor fi uimiti de noul design al camerelor, al restaurantului, de noile lifturi exterioare ale hotelului.
 • Turistii cazati in hotelul PRIMASOL RALITSA SUPERIOR se vor bucura de un nou corp de 3*+. Fostul hotel LORA va fi complet restructurat si va fi noul corp al hotelului Primasol Ralitsa Superior. Noile sale camere vor oferi un ridicat nivel de confort intr-una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone ale statiunii.
 • Noi vile renovate se vor adauga complexului de vile PrimaSol Ralitsa Aquaclub Villas, 4*. Pentru vara anului 2019, un total de 27 vile renovate vor oferi excelente conditii de petrecere a vacantelor in familie, multumita parcului natural ce le inconjoara, a facilitatilor oferite de hotelul Ralitsa precum si a intrarii incluse la Aquamania Aquapark.

 • Hotelurile LAGUNA GARDEN 4* si LAGUNA BEACH 4* vor adopta un nou design al zonelor de lobby, iar camerele lor vor avea noutati in decorare.
 • Hotelul VITA PARK 3* isi va primi oaspetii cu un nou design al restaurantului, acesta marindu-si capacitatea de primire a turistilor.
 • Hotelul COM 3* va beneficia de o noua imagine a camerelor si de redesign-ul restaurantului pentru sezonul 2018. Totodata, hotelul .Com va avea inclusa intrarea zilnica in parcul de distractii acvatice.

ALBENA creeaza pentru sezonul 2018  noi experiente de petrecere a timpului liber:

 • AQUAMANIA AQUAPARK  isi va mari suprafata si va primi noi tobogane si jocuri acvatice. De asemenea, hotelul .COMprin sistemul All Inclusive Plus, va face parte din familia hotelurilor AQUAMANIA alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park.
 • O noua PISCINA OLIMPICA EXTERIOARA (50m x 25m) va deservi grupurile de sportivi inotatori precum si turistii ce doresc sa-si doboare propriile recorduri la inot
 • Centrul de Tenis cu cele 7 noi terenuri de tenis din zona hotelurilor Lagunas va pune la dispozitie pentru sezonul 2018 un numar total de 19 terenuri de tenis in aer liber si trei terenuri acoperite, toate - intr-o excelenta forma de intretinere
 • Modernizarea Centrului Equestru al Albenei ofera noi oportunitati de initiere in acest sport aristocratic alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee romantice de calarie la apus de soare

Continuitate in MISIUNEA puritatii aerului, a plajei si a marii

        Albena se dedica in continuare conceptului de statiune ecologica, ce pune pret atat pe calitatea aerului, a plajelor (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani!) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).

          Investitii mari se fac in spatiile noi de parcare precum si zonele pietonale, urmand ca transportul in interiorul statiunii sa fie unul ecologic. Astfel, deplasarea in interiorul statiunii se va face cu ajutorul mijloacelor de transport electrice sau cu ajutorul scarilor rulante, pentru 2018 urmand a se deschide si a doua scara rulanta ce face legatura intre zona de parc si cea de plaja.

          Hotelurile Paradise Blue, Flamingo, Kaliakra, Gergana si Laguna Garden vor fi certificate TraveLife pentru turism ecologic, utilizand energia solara prin noile panouri ce vor fi instalate incepand cu 2018.

 

INFORMATII GENERALE SI CONDITII DE REZERVARE

 • Taxa de statiune: 1,5 euro/ adult/ zi; 0,75 euro/ copil/ zi 2 – 11.99 ani;
 • Check-in-ul se face incepand cu ora 14:00 (si se intra cu snack-uri la All Inclusive si cu cina la Demipensiune si se iese cu pranzul) si check-out-ul cel tarziu la ora 12:00;
 • Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
 • In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul!
 • Hotelurile isi rezerva dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit de 50 eur/camera/sejur pentru posibile pagube cauzate de turisti. Depozitul se returneaza la check-out daca nu se inregistreaza pagube.
 • Clasificarea hotelurilor este data de partenerul bulgar, fiind bazata pe bazata pe criteriile de clasificare locale si poate sa difere de categoria oficiala. Acestea difera de la o tara la alta.
 • Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi partial blocata de vegetatie; vedere la parc se refera la orice alta vedere diferita de vederea directa sau partiala la mare. Vederea la mare nu inseamna intotdeauna ca din camerele respective se poate vedea marea. In aceasta categorie sunt incadrate camerele care au vederea in directia marii. Vederea efectiva a marii depinde de amplasarea hotelului fata de mare, de arhitectura acestuia, de pozitia unor eventuale corpuri din complexul hotelier (terase, restaurante, alte corpuri de hotel) ce sunt situate in fata camerelor, de inaltimea copacilor aflati in  apropierea camerelor, de etajul unde sunt amplasate camerele.
 • Nu se garanteaza locurile de parcare din agentie. Acestea pot fi ocupate si platite doar de catre turisti, la fata locului, acolo unde este cazul.
 • In statiunea Albena exista o singura cale de acces (intrare/iesire), pazita si cu bariera. Toti oaspetii statiunii sositi cu automobilul propriu sunt rugati sa declare ca au venit in statiune cu transport personal si sa achite la receptia hotelului in care sunt cazati o taxa de 6 leva (3 euro), valabila pentru intreg sejurul si pentru iesiri / intrari multiple.
 • 2 copii (2 – 11.99 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti – adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 • Datele de nastere (corecte) ale copiilor trebuie transmise obligatoriu odata cu rezervarea.
 • Nota: Responsabilitatea pentru corectitudinea datelor transmise (nume/prenume turisti, data nasterii - in cazul copiilor, check-in, check-out, hotel, tip camera, nr. oferta speciala sau Early Booking), apartine in totalitate solicitantului. Daca se constata neconcordante intre rezervarea transmisa catre noi si datele reale ale turistilor, diferentele de tarif aparute ca urmare a corectarii revervarii se vor factura ulterior si vor fi suportate de catre solicitant. Verificarea datelor din documentele de calatorie ale turistilor intra in atributiile solicitantului; acesta raspunde direct pentru veridicitatea lor.
 • Ofertele speciale nu se aplica la rezervarile deja confirmate, ci sunt valabile doar pentru rezervarile facute de la data emiterii ofertei si trebuie mentionate in rezervare si pe voucher. In caz contrar, nu se vor aplica.

 

Suplimente de masa pentru apartamente, studiouri si vile:

ATENTIE: pentru unitatile de cazare cu capacitatea de 2+1 / 4+1, “+1” se refera la 1 copil 2-11.9 ani.

Daca aceasta capacitate este depasita, persoanele in plus vor fi taxate cu suplimentele de masa de mai jos:

-           Mic Dejun (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 3 euro/ adult/ zi si 1,50 euro/ copil/ zi. 

-           Pranz (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 6 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 

-           Cina (exceptie Flamingo Grand 5* si Paradise Blue 5*): 6,5 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 

-           Mic Dejun pentru Flamingo Grand 5*: 6 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil/ zi. 

-           Cina pentru Flamingo Grand 5*: 15 euro/ adult/ zi si 7,5 euro/ copil/ zi.  .

-           Mic Dejun pentru Paradise Blue 5*:  8 euro/ adult/ zi si 4 euro/ copil/ zi. 

-           Cina pentru Paradise Blue 5*:  17 euro/ adult/ zi si 8,5 euro/ copil/ zi.  .

-           All Inclusive: 18 euro/ adult/ zi si 9 euro/ copil/ zi. 

-           All Inclusive +: 20 euro/ adult/ zi si 10 euro/ copil/ zi. 

Nota: in cazul unui grad de ocupare diferit de cel normal, persoanele in plus vor plati separat suplimentele de masa.

 

 

Overbooking:

 • In cazul in care hotelul anunta overbooking, MUNDIS TOURS are dreptul de a reloca turistii intr-un hotel de aceeasi categorie sau de o categorie superioara, iar turistii sunt obligati sa accepte variantele propuse.

Reclamatii si plangeri:

 • In cazul in care apar plangeri referitoare la serviciile turistice, MUNDIS TOURS va face tot posibilul pentru a le rezolva cu cooperarea reprezentantilor locali. Daca solicitarile nu sunt rezolvate pe loc si se primeste de la turist o plangere oficiala in scris, acesta trebuie sa fie trimisa in termen de maxim 7 zile de la data plecarii. In acest caz, MUNDIS TOURS va transmite un raspuns oficial in termen de 30 de zile.

 

Alte mentiuni:

 • Este posibil sa existe anumite diferente intre tipurile de camere din oferta hotelurilor si  tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv.
 • Patul suplimentar poate sa fie o canapea extensibila, un fotoliu extensibil sau un pat pliant.
 • Termenul de apartament difera de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu sau fara usa intre ele sau pot consta intr-o singura camera mai spatioasa.
 • Mentiunile si observatiile facute  in momentul rezervarii reprezinta dorinte ale turistilor, ca de exemplu: sa fie camere alaturate, camere pe acelasi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, sau un anumit tip de vedere. Ele nu se garanteaza si nu se pot confirma. Repartitia camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea. Neindeplinirea acestor dorinte nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.
 • Unele hoteluri pot solicita la check-in o anumita suma de bani reprezentand contravaloarea garantiei pentru eventuala consumatie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Aceasta garantie poate fi platita in cash sau cu cardul si li se returneaza turistilor la plecare.
 • Serviciile de demipensiune includ micul dejun si cina - nu sunt incluse bauturile. Acestea se achita direct de catre turisti la restaurantul hotelului. Aceste servicii difera de la un hotel la altul si de la o tara la alta.
 • Tarifele transmise sunt valabile doar pentru cetateni romani. Tarifele pentru alte nationalitati sunt la cerere.
 • Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezinta decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia ii apartine in intregime.