Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Oferte early booking vara 2019 statiunea Albena - 40% reducere - Bulgaria - tarife - rezervari online - reduceri - hoteluri
EARLY BOOKING: :

last minute albena2

 transport autocar bulgaria

 

Tarif in euro/pers/noapte

Hotel Flamingo Grand 5* Demipensiune Albena  de la 29 EURO
Hotel Flamingo 4* Mic dejun Albena de la 26 EURO
Hotel Kaliakra Standard 4* Ultra all inclusive Albena de la 40,50 EURO
Hotel Kaliakra Superior 4* Ultra all inclusive Albena de la 48,50 EURO
Hotel Laguna Beach 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Laguna Mare 4* Mic dejun Albena de la 30 EURO
Hotel Laguna Garden 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Ralitsa Superior 4* Ultra all inclusive Albena de la 29 EURO
Hotel Arabella Beach 4* All inclusive Albena de la 32,50 EURO
Hotel Malibu 4* All inclusive Albena de la 31 EURO
Hotel Gergana 4* All inclusive Albena de la 38 EURO
Hotel Slavuna 4* All inclusive Albena de la 32,50 EURO
Hotel Mura 3*+ All inclusive Albena de la 30 EURO
Hotel Nona 3* All inclusive Albena de la 26,50 EURO
Hotel Boryana 3* Mic dejun / demipensiune Albena de la 28 EURO
Hotel Elitsa 3* All inclusive Albena de la 24 EURO
Hotel Kaliakra Mare 3* (fostul Dobrotitsa 2* All inclusive Albena de la 28 EURO
Hotel Sandy Beach 3* All inclusive Albena de la 30 EURO 
Hotel Vita Park 3* Ultra all inclusive Albena de la 27 EURO 
Vile Vita Park 3* Ultra all inclusive Albena de la 87 EURO (Tarif in euro /vila /noapte)
Hotel Ralitsa 3* Ultra all inclusive Albena de la 34,50 EURO
Hotel Panorama 3* Super All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Kompas 3* All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel .COM 3* Ultra all inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Magnolia Lux & Standard 3* All inclusive Albena de la 23 EURO
Vile Magnolia 3* Fara masa Albena de la 53 EURO (Tarif in euro /vila /noapte)
Hotel Orhideya 3* All inclusive Albena de la 25,50 EURO
Hotel Dobrudja 3* Demipensiune Albena de la 19 EURO
Hotel Oasis 2* All inclusive Albena de la 28 EURO
Hotel Kaliopa 3* Demipensiune Albena de la 23 EURO
Hotel Althea 3* Mic dejun / all inclusive Albena de la 12 EURO
Hotel Amelia 3* Demipensiune Albena de la 29 EURO
Hotel Dorostor 3* Mic dejun Albena de la 17 EURO
Hotel Lora 2* Mic dejun Albena de la 12 EURO
Hotel Kamelia 2* Mic dejun Albena de la 12 EURO

 

2019 – ALBENA, misiunea puritatii aerului, a plajei si a marii

Noi investitii hoteliere, de agrement, de eco-transport si surse de energii regenerabile

         MUNDIS TOURSpartener oficial al ALBENA PLC inca din anul 2002 va informeaza,  in premiera pentru piata de turism din Romania, asupra noilor investitii din statiunea Albena pentru anul urmator.

          De asemenea, MUNDIS TOURS va pune la dispozitie cele mai multe camere alocate pietei romane in hotelurile din Albena, direct contractate si complet garantate pentru sezonul 2019, intr-o formula avantajoasa si unica de oferte Early Booking.

     Iata motivele si noutatile datorita carora, pentru sezonul 2019, veti recomanda clientilor dumneavoastra statiunea ALBENA ca prima optiune de petrecere a vacantelor pe litoralul Marii Negre:

ALBENA va avea noi investitii hoteliere pentru sezonul 2019:

 • Noua bijuterie pe coroana de cinci stele a Albenei, Hotelul PARADISE BLUE 5* deschis in vara acestui an, isi va surprinde clientii in sezonul 2019 cu noul sau Club de Noapte
 • In 2019, Albena PLC va renova unul dintre cele mai dorite hoteluri aflate direct pe plaja.Actualul Hotel Dobrotitsa va deveni parte a Complexului Kaliakra, oferindu-si noile facilitati sub brand-ul KALIAKRA MARE 3*. Turistii vor fi uimiti de noul design al camerelor, al restaurantului, de noile lifturi exterioare ale hotelului.
 • Turistii cazati in hotelul PRIMASOL RALITSA SUPERIOR se vor bucura de un nou corp de 3*+. Fostul hotel LORA va fi complet restructurat si va fi noul corp al hotelului Primasol Ralitsa Superior. Noile sale camere vor oferi un ridicat nivel de confort intr-una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone ale statiunii.
 • Noi vile renovate se vor adauga complexului de vile PrimaSol Ralitsa Aquaclub Villas, 4*. Pentru vara anului 2019, un total de 27 vile renovate vor oferi excelente conditii de petrecere a vacantelor in familie, multumita parcului natural ce le inconjoara, a facilitatilor oferite de hotelul Ralitsa precum si a intrarii incluse la Aquamania Aquapark.

 • Hotelurile LAGUNA GARDEN 4* si LAGUNA BEACH 4* vor adopta un nou design al zonelor de lobby, iar camerele lor vor avea noutati in decorare.
 • Hotelul VITA PARK 3* isi va primi oaspetii cu un nou design al restaurantului, acesta marindu-si capacitatea de primire a turistilor.
 • Hotelul COM 3* va beneficia de o noua imagine a camerelor si de redesign-ul restaurantului pentru sezonul 2019. Totodata, hotelul .Com va avea inclusa intrarea zilnica in parcul de distractii acvatice.

ALBENA creeaza pentru sezonul 2019  noi experiente de petrecere a timpului liber:

 • AQUAMANIA AQUAPARK  isi va mari suprafata si va primi noi tobogane si jocuri acvatice. De asemenea, hotelul .COMprin sistemul All Inclusive Plus, va face parte din familia hotelurilor AQUAMANIA alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park.
 • O noua PISCINA OLIMPICA EXTERIOARA (50m x 25m) va deservi grupurile de sportivi inotatori precum si turistii ce doresc sa-si doboare propriile recorduri la inot
 • Centrul de Tenis cu cele 7 noi terenuri de tenis din zona hotelurilor Lagunas va pune la dispozitie pentru sezonul 2019 un numar total de 19 terenuri de tenis in aer liber si trei terenuri acoperite, toate - intr-o excelenta forma de intretinere
 • Modernizarea Centrului Equestru al Albenei ofera noi oportunitati de initiere in acest sport aristocratic alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee romantice de calarie la apus de soare

Continuitate in MISIUNEA puritatii aerului, a plajei si a marii

        Albena se dedica in continuare conceptului de statiune ecologica, ce pune pret atat pe calitatea aerului, a plajelor (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani!) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).

          Investitii mari se fac in spatiile noi de parcare precum si zonele pietonale, urmand ca transportul in interiorul statiunii sa fie unul ecologic. Astfel, deplasarea in interiorul statiunii se va face cu ajutorul mijloacelor de transport electrice sau cu ajutorul scarilor rulante, pentru 2019 urmand a se deschide si a doua scara rulanta ce face legatura intre zona de parc si cea de plaja.

          Hotelurile Paradise Blue, Flamingo, Kaliakra, Gergana si Laguna Garden vor fi certificate TraveLife pentru turism ecologic, utilizand energia solara prin noile panouri ce vor fi instalate incepand cu 209.

 

INFORMATII GENERALE SI CONDITII DE REZERVARE

 • Politica Early Booking - Bulgaria Vara 2019

   

  !!! PENTRU ANULAREA REZERVARILOR CU EARLY BOOKING SE PERCEPE O PENALIZARE de 60% !!!

   

  Rezervarile cu Early Booking sunt valabile in DOAR urmatoarele conditii:

  Nu sunt admise schimbari pentru rezervarile cu Early Booking dupa transmiterea rezervarii. Orice tip de schimbare (modificare nume turisti, componenta camera respectiv adaugare sau scoatere de persoane, modificare perioada, tip de camera etc.) duce automat la pierderea reducerii de Early Booking. Se considera o noua rezervare si se poate confirma in limita disponibilitatilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere.

  Early Booking este valabil doar daca este mentionat in rezervare si in voucher.

  Rezervarile modificate nu mai beneficiaza de Early Booking.

  Rezervarile neachitate conform termenelor de Early Booking se vor anula automat.

  Reduceri:

  Reducerile (inclusiv Early Booking si Extras) nu se aplica la suplimente de masa pentru adulti sau copii, la suplimentele pentru adulti sau copii cazati in pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc.

  Anulari si no show:

  Orice modificare in rezervare este considerata anularea rezervarii initiale si respectiv o rezervare noua.

  Daca turistii parasesc hotelul mai devreme decat in rezervarea initiala, acestora nu li se va returna suma de bani pentru noptile ramase

  Overbooking:

  In cazul in care hotelul anunta overbooking, MUNDIS TOURS are dreptul de a reloca turistii intr-un hotel de aceeasi categorie sau de o categorie superioara, iar turistii sunt obligati sa accepte variantele propuse.

  Reclamatii si plangeri:

  In cazul in care apar plangeri referitoare la serviciile turistice, MUNDIS TOURS va face tot posibilul pentru a le rezolva cu cooperarea reprezentantilor locali. Daca solicitarile nu sunt rezolvate pe loc si se primeste de la turist o plangere oficiala in scris, acesta trebuie sa fie trimisa in termen de maxim 7 zile de la data plecarii. In acest caz, MUNDIS TOURS va transmite un raspuns oficial in termen de 30 de zile.

  Alte mentiuni:

  • Este posibil sa existe anumite diferente intre tipurile de camere din oferta hotelurilor si  tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv.
  • Patul suplimentar poate sa fie o canapea extensibila, un fotoliu extensibil sau un pat pliant.
  • Termenul de apartament difera de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu sau fara usa intre ele sau pot consta intr-o singura camera mai spatioasa.
  • Mentiunile si observatiile facute  in momentul rezervarii reprezinta dorinte ale turistilor, ca de exemplu: sa fie camere alaturate, camere pe acelasi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, sau un anumit tip de vedere. Ele nu se garanteaza si nu se pot confirma. Repartitia camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea. Neindeplinirea acestor dorinte nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.
  • Unele hoteluri pot solicita la check-in o anumita suma de bani reprezentand contravaloarea garantiei pentru eventuala consumatie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Aceasta garantie poate fi platita in cash sau cu cardul si li se returneaza turistilor la plecare.
  • Serviciile de demipensiune includ micul dejun si cina - nu sunt incluse bauturile. Acestea se achita direct de catre turisti la restaurantul hotelului. Aceste servicii difera de la un hotel la altul si de la o tara la alta.
  • Tarifele transmise sunt valabile doar pentru cetateni romani. Tarifele pentru alte nationalitati sunt la cerere.
  • Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezinta decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia ii apartine in intregime.

   

  ALL INCLUSIVE ALBENA 2019

   

    Mic dejun 07:30 – 10:00

    Mic dejun tarziu 10:00 – 11:00 (valabil pentru hotelurile Kaliakra, Kaliakra Mare, Gergana, Primasol Ralitsa Aqua Club, Primasol Ralitsa Superior)

    Pranz 12:00 - 14:00

    Gustari 15:00 – 17:00 (produse de patiserie, dulciuri, fructe, inghetata)

    Cina 18:00 – 21:00 (restaurantul are dreptul sa schimbe orele cinei)

    Bauturi All Inclusive 10:00 - 23:00

    Inghetata 11:00 – 17:00 – in restaurante la pranz si cina si la baruri.

   

     Restaurantul RAI de pe plaja (valabil pentru clientii cazati la hotelurile Primasol Ralitsa Aqua Club si Primasol Ralitsa Superior)

     Restaurantul Green Forest de pe plaja (valabil pentru clientii cazati la hotelurile Vita Park si .Com)

  1. Pranz usor 12:00 – 14:00
  2. Gustari 14:00 – 15:00  (produse de patiserie, dulciuri, fructe, inghetata)
  3. Bauturi 12:00 – 15:00 (bauturi calde, sucuri, apa, bere)

   

  Check-in: incepand cu 14:00

  Check-out: pana la ora 11:00

   

  Baruri All Inclusive:

  Gergana – lobby bar, cafe bar, pool bar

  Slavuna – lobby bar, terrace bar, pool bar

  Gergana Mura – lobby bar, terrace bar, pool bar

  Gergana Elitsa – lobby bar, beach bar

  Nona – lobby bar

  Boryana – lobby bar, cafe bar, pool bar

  Laguna Beach – lobby bar, beach bar

  Laguna Mare – lobby bar

  Laguna Garden – lobby bar, pool bar

  Sandy Beach – lobby bar, pool bar

  Malibu – lobby bar, pool bar

  Kaliakra Mare – lobby bar, pool bar

  Kaliakra – lobby bar, pool bar, lounge bar

  Arabella Beach – lobby bar, pool bar

  Oasis – lobby bar, cafe bar

  Ralitsa Aqua Club – lobby bar, pool bar, snack bar

  Ralitsa Superior – lobby bar, lounge bar, snack bar

  Vita Park – lobby bar, snack bar

  Com – lobby bar, snack bar

  Althea – cafe bar

  Kompas – lobby bar, snack bar

  Panorama – lobby bar, snack bar

  Orhideya – 2 lobby bar, cafe bar, pool bar

  Magnolia – lobby bar, snack bar