Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
Studio Nefeli - Skala Potamia - last minute vara 2018 - Thassos - Grecia - charter autocar sau individual - Rezervari online - Reduceri

STUDIO NEFELI - SKALA POTAMIA

LAST MINUTE THASSOS 2018

  

02VcySFr33683

 

STUDIO NEFELI *** www.studiosnefeli.gr Localizata in Skala Potamia, chiar langa plaja. Magazine, restaurante, taverne si cafenele?... toate iti sunt la indemana atunci cand esti cazat la Studio Nefeli, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi ceva pe gustul tau, atunci cand vei iesi seara la plimbare. Dotari: Chicineta complet utilata; Grup sanitar cu dus; Balcon; Uscator de par; Aer conditionat (5 euro/zi/camera); TV, Mini frigider, prosoape, Seif (1 euro/cam/zi), Internet gratuitFacilitati: Se asigura curatenie 1 data pe sejur, precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor. Piscina, gradina.

 

Unitate in sistem self-catering (autogospodarire) !

Tarife in EURO valabile pentru 7 nopti cazare

 Unitate in regim self-catering (autogospodarire) ! Tarifele sunt valabile pentru 7 nopti cazare

 

DATE check in

 

LOC IN DUBLA  STANDARD

VACANTA IN RATE – 15%

(31.05.2018)

17.05 ; 27.09

100

85

24.05 ; 20.09

140

119

31.05 ; 07.06 ; 14.06

180

153

21.06 ;  28.06 ; 13.09

215

183

05.07 ; 12.07 ; 06.09

245

208

19.07 ; 26.07 ; 02.08 ; 09.08 ;

16.08 ; 23.08 ; 30.08

270

230

 

*Optional transport autocar din Bucuresti 60 €/pers.

-      Intrarea la cazare pentru individuali se face in fiecare JOI

-      Pentru loc in TRIPLA reducere 5 € /pers. din tariful de loc in Dubla (valabil doar pentru 3 adulti)

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

Transport individual

*Program autocar

- Bilet ferry boat Keramoti – Thassos – Keramoti 12 €/ pers (se achita la autocar; include taxa de autocar  si de persoana dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-2 ani gratuit, copil 3-6 ani 6 €.

- Asigurarea medicala (aprox.39 lei/pers);-Asigurare Storno

- Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 55 lei asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)-Taxele de intrare la obiectivele turistice-Alte taxe si cheltuieli personale-Programele  optionale

- 7 nopti cazare in insula Thassos

(se aplica tarifele din tabel)

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale  (se adauga la tarifele din tabel)

- 7 nopti cazare in insula Thassos

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

 

SUPLIMENTE:

Camera single85

Demipensiune > 15 € /zi/pers ; Mic dejun > 6 € /zi/pers ;

Cina > 10 €/zi/pers.

(masa se serveste la o taverna din statiune)

Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers daca se achita in agentie, 10 €/pers daca se achita la autocar

 

Pentru sejur 14 nopti se achita transport autocar 80 €/pers

REDUCERI:

-      Copil 0-5,99 ani gratuit, achita 60 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti) - nu se acorda pat.

-      Al doilea copil 0-5,99 ani achita 75% din tariful de adult la cazare (cazat in camera cu 2 adulti)

-      Copil 6 -17,99 ani achita 75% din tariful de adult la cazare (cazat in camera cu 2 adulti)

-Reducere 5 €/pers pe ultima bancheta in autocar. (se aplica doar la ofertele de Early Booking din tabelul de mai sus)

REDUCERI PENTRU INSCRIERI TIMPURII:

- ULTRA FIRST MINUTE pana la 31.12.2017 – reducere 35% (se aplica in cazul achitarii unui avans de 10% la inscriere, 40% pana la 31.12.2017 si diferenta pana la 31.01.2018)

- FIRST MINUTE pana la 13.04.2018 – reducere 25% (se aplica in cazul achitarii unui avans de 10% la inscriere, 40% pana la 13.04.2018 si diferenta de plata cu 60 de zile inaintea datei de plecare)

- VACANTA IN RATE pana la 31.05.2018 –  reducere 15% ( se aplica in cazul achitarii unui avans de 25% la inscriere, 25% pana la 31.05.2018, 25 % pana la 30.06.2018  si diferenta de plata se achita cu 14 de zile inaintea datei de plecare)

ACESTE REDUCERI SE APLICA LA TARIFUL STANDARD!!! Pentru rezervarile facute in perioadele de reduceri NU SE PERMIT ANULARI/MODIFICARI, penalizare de 100% din suma achitata. Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente.

 

 

 

 

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare. Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus sau autocar, in functie de marimea grupului!

 

NOTA

1.   Detalii avans/plata: In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.

Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.

2.   Asezarea in autocar: Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup / reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/ rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre Hello Holidays.

3.   Punctele de frontiera: La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau carte de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu buletinul de identitate (cu file) sau certificatul de nastere. Agentia organizatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau sau de a-i permite parasirea teritoriului.

4.   Minorii: Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru mai multe informatii actualizate va rugam accesatiwww.politiadefrontiera.ro,

5.   Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).

6.   Clasificarea unitatilor de cazare: In momentul de fata nu exista in lume un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara avand un sistem propriu neputand compara hotelurile/studiourile din aceeasi categorie din tari diferite. Puteti gasi in catalogul agentiei organizatoare parerea noastra subiectiva privind clasificarea unitatilor de cazare in functie de locatie, conditii si servicii oferite.

7.   Cazarea /eliberarea camerelor: Cazarea turistilor individuali cat si cei ce sosesc cu autocarul, se va face incepand cu ora 14:00 (in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se va face in ziua plecare la ora 09:00. Pentru eventualele daune, fiecare calator raspunde material. Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului, agentia organizatoare nu ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.

8.   Schimbarea de serii:

Agentia organizatoare recomanda turistilor ce urmeaza sa plece din sejur, urmatoarele:

      sa nu mai utilizeze camerele dupa eliberarea acestora;

      Pana la plecarea cu autocarul puteti lasa bagajele in receptie / locul stabilit de proprietar;

      Puteti profita in timpul asteptarii plecarii cu autocarul de o plimbare, baie sau ultime cumparaturi.

9.   Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului se vor face direct la agentiile / reprezentantii agentiilor partenere locale din statiune.

10.                Excursiile optionale: Datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia partenera locala. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se vor face direct in statiune, agentia organizatoare nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora.

11.                Bunurile pierdute/furate: Agentia organizatoare nu raspunde pentru bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.

12.                Mijloacele de transport: In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia organizatoare va oferii un mijloc de transport conform cu numarul de persoane (minibus, microbus), respectand normele in vigoare.

13.                Transferurile din tara: In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar, locurile nefiind cele de pe diagrama de imbarcare ci aleatorii.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din diverse motive ce nu tin de agentia Hello Holidays;

14.                Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei: Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele:

      Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de plecare;

      Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore.

      Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare.

      Pentru destinatiile: Riviera Olimpului, insula Thassos si Halkidiki turstii vor fi insotiti pe parcursul calatoriei de catre conducatorii auto.

15.                Transportul personal: Daca optati pentru a calatorii cu autoturismul personal trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:

      Documentele obligatorii ce nu trebuie sa lipseasca conducatorului auto sunt: permisul de conducere, asigurarea de raspundere civila, Cartea Verde, certificatul de inmatriculare al automobilului si procura notariala in cazul in care nu este proprietarul masinii.

      Este interzis pentru copiii de pana in 3 ani sa calatoreasca pe scaunul din fata al autovehiculului

      Centura de siguranta este obligatorie atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate

      Utilizarea sau detinerea sistemelor anti-radar sau de detectare a radarului pe drumurile publice este interzisa prin lege.

16.                Asigurarea calatoriei: Agentia organizatoare va recomanda sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.

 

 

Ziua 1. CATRE GRECIA...

 

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 19:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 20:00. Se va urma traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas - Kavala - Insula Thassos.

 

Ziua 2. THASSOS - INSULA DE SMARALD

 

In cursul diminetii veti ajunge in Grecia si va veti indrepta spre portul Keramoti de unde va veti imbarca pe ferry-boat (aproximativ ora 11:00) spre Insula Thassos. Dupa circa 40 minute veti ajunge in insula Thassos. Dupa ora 14.00 se va efectua cazarea la Studio Nefeli ***.

 

Ziua 3 - 8. THASSOS

 

In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

 

* Turul insulei Thassos - excursie organizata pentru a putea descoperi cele mai interesante atractii naturale si istorice ale insulei. In timpul excursiei veti admira sate traditionale precum Panagia, dar si capitala insulei Limenas, veti vizita Manastirea Arhanghelului Mihail care ofera o panorama superba, apoi Aliki unde veti vizita ruinele basilicilor si a bisericii crestine, precum si antica cariera de marmura. Tot in turul insulei veti avea ocazia sa vedeti cum se obtine uleiul de masline, va veti putea indulci cu mierea de pini specifica zonei si apoi veti putea inota in apa cristalina a celei mai frumoase plaje - Gloden Beach.

 

* Plimbarea cu vaporasul - Thassos este una din cele mai frumoase insule ale Greciei, iar pentru a va convinge nu trebuie decat sa va imbarcati pe unul din vapoarele care efectueaza plimbari de-a lungul coastelor insulei. Imediat dupa iesirea din port veti putea servi o gustare usoara + cafea, vor fi opriri pentru amatorii de pescuit unde li se vor da unelte speciale cu momeala gata pregatita. Veti servi pranzul leganati de valurile marii, iar restul opririlor le veti petrece inotand in cele mai frumoase golfulete, admirand peisajul insulei de smarald.

 

* Excursie la Kavala - Philippi - Sf. Lidia - excursie ce va da prilejul de a merge pe urmele Sf. Pavel, care va va deschide poarta catre anticul oras Philipi si catre modernul oras port Kavala. Plecarea va fi de dimineata cu ferryboat-ul catre continent spre situl arheologic Philipi, locul din care a pornit si s-a dezvoltat crestinismul in Europa, celula in care a fost inchis Sf. Pavel, precum si ceea ce a mai ramas din Biserica Octagon - prima biserica crestina din Europa. Se merge spre Biserica Sf. Lidia, asezata pe malul raului Zigaktis, acolo unde Apostolul Pavel a facut primul botez crestin din Europa. Se pleaca apoi spre Kavala - orasul amfiteatru - unde aveti la dispozitie cateva ore libere pentru shopping, plimbare sau pentru a admira vechea cetate, apeductul Kamares, casa lui Mehmet Ali Pasa, Imaretul Turcesc si incredibila panorama a portului.

 

* Nu ratati ! Scuba diving, croaziere cu Yacht-ul, jeep safari, canoe pe raul Nestos, sporturi de apa si frumoasele trasee montane.

 

Ziua 9. CATRE ROMANIA...

 

Dimineata se vor elibera camerele la ora 09.00. In cursul dupa-amiezei se va face imbarcarea pe ferry-boat pentru a traversa pe continent. Dupa circa 40 minute se ajunge in Keramoti de unde ne vom continua deplasarea spre Seres - Promachonas - Kulata - Sofia - Bucuresti.

 

Ziua 10. DIN NOU ACASA!!!

 

In cursul diminetii, in functie de trafic, veti sosi in Bucuresti.

 

DATE check in

 

LOC IN DUBLA  STANDARD

ULTRA FIRST MINUTE – 30%

(28.02.2017)

FIRST MINUTE – 20%

(14.04.2017)

VACANTA IN RATE – 10%

(31.05.2017)

18.05 ; 28.09

100 €

70 €

80 €

90 €

25.05

135 €

95 €

108 €

122 €

1.06 ; 21.09

155 €

109 €

124 €

140 €

8.06 ; 15.06

170 €

119 €

136 €

153 €

22.06 ; 14.09

185 €

130 €

148 €

167 €

6.07 ; 29.06

195 €

137 €

156 €

176 €

13.07 ; 7.09

210 €

147 €

168 €

189 €

20.07 ; 27.07 ; 3.08 ; 10.08 ; 17.08 ; 24.08 ; 31.08

215 €

151 €

172 €

194 €