Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City break Viena 2019 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
LAST MINUTE: :

CITY BREAK VIENA 2019

VIENA

Oras emblematic cu un trecut impresionant, capitala Austriei isi deschide larg portile tuturor celor care sunt dornici sa descopere maretia, splendoarea si pofta de viata a unei Capitale Imperiale. O fortareata a civilizatiei vestice, Viena este o opera de arta in ansamblul sau. Recunoscuta in trecut ca resedinta imperiala, astazi Viena este unul dintre cele mai vizitate orase europene si totodata un punct important la nivel international, gazduind sediile mai multor organizatii international printre care ONU sau OPEC.  In 2014, pentru al cincilea an consecutiv, Viena a fost votat "Orasul cu cea mai buna calitate a vietii", la nivel mondial.

Capitala Imperiala si Capitala a Muzicii, Viena ofera o experienta inedita prin numeroasele monumente, muzee, sali de concerte sau evenimente desfasurate indiferent de anotimp, dar si prin numeroasele centre comerciale sau renumita artera comerciala Mariahilferstrasse care gazduieste sute de magazine pe o lungime de doi kilometri.

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.