Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City Break Roma 3 nopti 4 zile - 2018 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
LAST MINUTE: :

CITY BREAK ROMA 3 nopti 4 zile - 2018

fashion-days-si-acasa-ro-te-invita-la-concurs-castiga-un-city-break-la-roma

            Capitala Imperiului Roman, a Italiei si a Catolicismului, Roma si-a capatat renumele de Cetate Eterna datorita indelungatei sale istorii, de mai bine de doua milenii. Monumentele arhitecturale unice ale antichitatii si atractiile culturale din perioada Renasterii se imbina armonios cu centrele comerciale moderne si restaurantele pline de viata, oferind unicitate. Fiecare dintre cele sapte coline ale Romei ofera o imagine de ansamblu spectaculoasa asupra intregului oras si totodata, senzatia de atemporalitate. Orice vizita in Roma este intotdeauna o desfatare a simturilor si in acelasi timp o incarcare spirituala.       

            ColosseumulForul RomanPantheonul, Columna lui Traian sau Capitoliul sunt toate imagini vii ce transpun in realitate trecutului glorios al acestui maret Imperiu care candva a condus intreaga lume. O plimbare pe strazile pline de farmec ale Romei dezvaluie comori nebanuite ale arhitecturii, incununate de monumente remarcabile precum Fontana di TreviPiata di Spangna,Piata NavonaPiata di PopoloPiata Venezia cu al sau palat Il VittorianoBasilica Santa Maria Maggiore sau Basilica San Giovanni in Laterano sunt cateva exemple ale celor mai cunoscute si vizitate monunente.

            Partea spirituala a unei vizite in Roma este pe deplin incununata de o vizita la Vatican – Scaunul Papalitatii si centrul mondial al catolicismului, fiind totodata cel mai mic stat suveran din lume. Vaticanul include Muzeele si Gradinile Vaticanului – in incinta carora aveti ocazia sa admirati celebra Capela Sixtina si Basilica Sfantul Petru – construita pe locul mormantului Sfantului Petru, al carui dom impunator domina Piazza San Pietro unde in fiecare an de Paste, Papa oficiaza slujba Invierii si ofera Binecuvantarile tuturor crestinilor. Remarcabila opera de arta a renascentismului, Basilica si Piata Sfantul Petru reprezinta o incununare a maiestriei unor artisti celebri precum Donato Bramante, Michelangelo, Maderno sau Bernini ale caror lucrari au o valoare inestimabila.

            Pentru impatimitii de cumparaturi care doresc sa imbine utilul cu placutul este suficienta o plimbare in zona Pietei Spaniei unde se afla magazinele celebrilor creatori italieni precum Fendi, Valentino, Armani, Gucci sau Cavalli. Alte locuri ideale pentru zile lungi de shopping sunt Via Condotti, Via del Corso sau Via Cola di Rienzo unde sute de magazine isi atrag zi de zi clientii cu vitrine imbietoare.

            Indiferent de scopul vizitei dumneavoastra, Roma este si va ramane un oras unic, grandios, purtand un farmec aparte pe care nu-l veti regasi in niciun alt oras.

 

Hotel

Loc in camera dubla

Hotel Laura 3*

de la 209 eur

Hotel Raganelli 3*

de la 215 eur

Hotel La Mela 4*

de la 199 eur

Hotel Turner 4*

de la 245 eur

Orar de zbor informativ:

12:20 Otopeni  –  13:30 Roma

22:15 Roma  –  01:30 Otopeni

 

Pretul include:

 

 • Bilet de avion, zbor direct, Bucuresti – Roma – Bucuresti, compania Tarom
 • 3 cazari la hotelul ales
 • Taxele de aeroport
 • Mic dejun

 

Pretul nu include:

 

 • Transferuri de la / la aeroport
 • Asigurari medicale, storno, etc.
 • Vizite, intrari la obiective turistice, alte cheltuieli de natura personala, etc.
 • Taxe de oras -  se achita la receptia hotelului (daca este cazul).

 

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

 

 •  Preturile afisate sunt orientative si sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
 • Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita;
 • La cerere se pot oferta alte hoteluri, alte companii aeriene, alte orare de zbor, etc;
 • La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii;
 • Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile survenite dupa efectuarea unei rezervari ferme atrag dupa sine penalizari de 100% din contravaloarea pachetului (daca nu exista alte conditii speciale de anulare);   
 • Pachetele de city break se achita integral, in maxim 48 h de la reconfirmarea serviciilor solicitate (daca nu exista alte conditii speciale de rezervare sau plata).

 

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.