Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City break Praga 2020 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
EARLY BOOKING: :

CITY BREAK PRAGA 2019

PRAGA

"Orasul de aur", "Orasul celor o suta de turle", "Capitala Imperiala" sau pur si simplu Praga – unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO.  Aici, timpul pare ca s-a oprit in loc iar misterul, eleganta, frumusetea, simplitatea si culoarea se impletesc armonios intr-un buchet de tonuri calde, ce invaluie orasul de pe malurile Vltavei.

Strazile inguste ce serpuiesc printre cladiri simple dar extrem de frumoase isi poarta vizitatorii catre numeroasele atractii turistice din Orasul Vechi.

 

FORMULAR REZERVARE ONLINE:

Nume si prenume *
 
Numar de telefon *

###
-
###
-
####
 
Adresa E-mail *
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.) *
 
*
 Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR afisate pe link-ul http://www.mundistours.ro/rezervari-online/gdpr.html  
 Am citit si accept termenii si conditiile de rezervare ale serviciilor unice de calatorie conf OG2/2018 afisate pe link-ul: http://www.mundistours.ro/rezervari-online/conditii-generale-de-rezervare-a-serviciilor-unice-de-calatorie-conform-og-2--2018