Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!Vreau sa cumpar cu tichete de vacanta!
City break Praga 2019 - hoteluri - obiective turistice de vizitat - bilete avion low cost - rezervari online
LAST MINUTE: :

CITY BREAK PRAGA 2019

PRAGA

"Orasul de aur", "Orasul celor o suta de turle", "Capitala Imperiala" sau pur si simplu Praga – unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO.  Aici, timpul pare ca s-a oprit in loc iar misterul, eleganta, frumusetea, simplitatea si culoarea se impletesc armonios intr-un buchet de tonuri calde, ce invaluie orasul de pe malurile Vltavei.

Strazile inguste ce serpuiesc printre cladiri simple dar extrem de frumoase isi poarta vizitatorii catre numeroasele atractii turistice din Orasul Vechi.

 

 

REZERVARE ONLINE PACHET TURISTIC SELECTAT

 

Nume si prenume (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)

###
-
###
-
####
 
Adresa de email (obligatoriu)
 
Descriere servicii solicitate (Perioada, hotel, tip camera, numar persoane, etc.)
 
 

 Termeni si Conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului

 

 Politica de confidentialitate

Cand plasati o comanda pentru servicii pe website-ul nostru, colectam: numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP, serie si numar CI, telefon, email, ip, date despre compania dvs. Aceste informatii vor fi transmise mai departe catre agentia turoperatoare, catre unitatea de cazare sau catre alti furnizori de servicii turistice. Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea achizitiona servicii de pe website-ul nostru sau sa incheiati un cotract cu noi. Prin accesarea butonului FINALIZARE, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.